Facebook Pixel Η Θύρα 4 γράφει βιβλίο!
| 2016-11-08 10:52:00

Η Θύρα 4 γράφει βιβλίο!

Η Θύρα 4 γράφει βιβλίο!

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 ετοιμάζεται να εκδώσει το δικό του βιβλίο, εξιστορώντας γεγονότα έτσι όπως τα έζησαν μέσα από χιλιόμετρα που έγραψαν ακολουθώντας τον Δικέφαλο σε όλα τα γήπεδα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν το βιβλίο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ωστόσο, απαιτείται ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκδοσή του. Γι΄αυτό το λόγο καλούν όλους τους φίλους της ομάδας στην συνάντηση της Παρασκευής (11/11) προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά στο εγχείρημά τους.

Αναλυτικά:

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου να παρευρεθούν στο χαμηλοτάβανο την Παρασκευή 11/11/2016 μετά τις 9 το βράδυ σε μία ξεχωριστή βραδιά οικονομικής ενίσχυσης.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση βιβλίου με θέμα τα 40 χρόνια ιστορίας του συνδέσμου, κάτι που θα γίνει πραγματικότητα τους επόμενους μήνες.

Η συγγραφή των κειμένων που περιγράφουν αναλυτικά κάθε μία από τις τέσσερις δεκαετίες προσφοράς της 4 στον ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί. Για την έκδοση του βιβλίου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό και μοναδικός χρηματοδότης της προσπάθειας είναι ο λαός του ΠΑΟΚ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags