Facebook Pixel To παράπονο του Μπέντο, παρά την εύκολη νίκη
| 2017-02-11 22:55:00

To παράπονο του Μπέντο, παρά την εύκολη νίκη

To παράπονο του Μπέντο, παρά την εύκολη νίκη

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στη Λάρισα, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε σε μια αδυναμία της ομάδας του.

Ο Πάουλο Μπέντο έμεινε ικανοποιημένος από τον επιθετικό ρυθμό του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ και εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ με βάση τις ευκαιρίες που είχε.

Πάντως, ο Πορτογάλος επίσης «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» στους παίκτες του για τα αρκετά ατομικά λάθη που κάνουν στην άμυνα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Σε σχέση με τον αριθμό των ευκαιριών που δημιουργήσαμε, μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ. Ξεκινήσαμε καλά με ένα γρήγορο γκολ και δείξαμε πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο και στις επόμενες δύο ευκαιρίες που κάναμε ήρθε και το δεύτερο γκολ για εμάς. Είχαμε δυνατό ρυθμό και καλή αμυντική λειτουργία στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλός ο ρυθμός, αλλά είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και είχαμε λιγότερες ευκαιρίες. Θέλω να πω ότι πρέπει να προσέξουμε τα λάθη που κάνουμε στην άμυνα, με τα οποία δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να βγάλουν φάσεις από αντεπιθέσεις και να κοιτάξουμε στο μέλλον, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι», δήλωσε στη Nova.

Για την κατάσταση του Ιντέγε που έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού στον ώμο: «Δεν γνωρίζουμε , θα πάμε μέσα για να δούμε τι έχει ο Μπράουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags