Facebook Pixel «Μπλόκο» σε Ουζουνίδη, έρχεται η πρώτη «κεραμίδα» για Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-12 11:53:00

«Μπλόκο» σε Ουζουνίδη, ποιος του «κόβει» τα χέρια - Έρχεται η πρώτη «κεραμίδα» για ΠΑΟ!

Sportdog Team
«Μπλόκο» σε Ουζουνίδη, ποιος του «κόβει» τα χέρια - Έρχεται η πρώτη «κεραμίδα» για ΠΑΟ!

O προπονητής θέλει αλλά θα τον αφήσουν; 

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τις διοικητικές εξελίξεις, μετά τη δραστηριοποίηση του γνωστού επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραμένει αφοσιωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι και προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Μάλιστα, παρόλο που γνωρίζει ότι η ΠΑΕ δεν έχει καμία οικονομική δυνατότητα στην παρούσα φάση, ψάχνει για ενίσχυση ενόψει Γενάρη. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναζητά στην αγορά έναν σέντερ φορ, μιας και εκεί παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στον φετινό Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο προπονητής του Τριφυλλιού να γνωρίζει πως δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, αλλά ίσως πιστεύει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει το επόμενο διάστημα, ή ευελπιστεί ότι μπορεί να βρει κάποιον επιθετικό χωρίς κόστος.

Όπως και να έχει, η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν είναι εύκολο να γίνει πράξη και με τις υπάρχουσες συνθήκες στον σύλλογο μάλλον φαίνεται αδύνατο να πραγματοποιηθεί έστω και μια προσθήκη στο ρόστερ, ακόμα κι αν πρόκειται για κάποιον δανεικό ή ελεύθερο παίκτη.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός «φλερτάρει» άμεσα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, με απαγόρευση μεταγραφών, κάτι που σημαίνει ότι τον Γενάρη δε θα υπάρχει η δυνατότητα για ενίσχυση και πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να πορευθεί αναγκαστικά με το υλικό που έχει στα χέρια του.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο το Τριφύλλι, μετά από μια πιθανή τιμωρία, να διατηρήσει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές από την ελληνική αγορά, με περιορισμό, όμως, στον αριθμό και στην ηλικία, κάτι που ενδεχομένως να επιτρέψει στους Πράσινους να ενισχυθούν με εντός συνόρων ποδοσφαιριστές.

Γενικά, πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει τη διάθεση να παλέψει όσο βρίσκεται στην ομάδα, ανεξάρτητα με όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά. Δε θέλει να πετάξει ακόμα λευκή πετσέτα και γι' αυτό κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό το αγωνιστικό τμήμα, γνωρίζοντας ακόμα και ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Αν μη τι άλλο συγκινητική η προσπάθεια του Έλληνα προπονητή, του οποίου, όμως, η υπομονή έχει αρχίσει να εξαντλείται και μένει να δούμε πόσο θα αντέξει ακόμα να εργάζεται υπό αυτές τις συνθήκες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags