Facebook Pixel Λέει «όχι» στην Μπιζ ο Καπίνο - Η στάση του Ολυμπιακού - Sportdog.gr
| 2017-12-27 15:15:00

Απίθανο: Λέει «όχι» σε γνωστή ομάδα και τρελά λεφτά ο Καπίνο - Η στάση του Ολυμπιακού...

Sportdog Team
Απίθανο: Λέει «όχι» σε γνωστή ομάδα και τρελά λεφτά ο Καπίνο - Η στάση του Ολυμπιακού...

Φαίνεται πως έχει μεγαλύτερες βλέψεις...

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την επόμενη ομάδα του Στέφανου Καπίνο.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με την Κλαμπ Μπριζ να παρουσιάζεται ως ο πιο πιθανός επόμενος προορισμός στην καριέρα του Έλληνα πορτιέρο.

Όπως λέγεται, ο διεθνής κίπερ αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή των Βέλγων, Ιβάν Λέκο, ωστόσο το θέμα φαίνεται να έχει «κολλήσει» στις συζητήσεις τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον παίκτη.

Μάλιστα, το πιο σημαντικό «εμπόδιο» δε μοιάζει να είναι οι -υψηλές- απαιτήσεις των Ερυθρολεύκων, αλλά το συμβόλαιο που αξιώνει ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος, έτσι κι αλλιώς δεν... τρελαίνεται με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr η πρόταση της Μπριζ στον Έλληνα πορτιέρο αγγίζει τις 800.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους, μια προσφορά που θεωρείται εξαιρετική για τα δεδομένα του βελγικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Πάντως, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δε δείχνει να... συγκινείται και, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του στο Βέλγιο.

Προφανώς ο Στέφανος Καπίνο έχει μεγαλύτερες βλέψεις για την καριέρα του κι αυτό θετικό είναι, αν και η θητεία του στο Λιμάνι μάλλον κακό έκανε στο όνομά του παρά καλό.

Από την άλλη, βέβαια, από τη στιγμή που και οι Πειραιώτες δεν συμφωνούν με την πρόταση της Μπριζ, η μεταγραφή έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει. Και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον παίκτη (δεν μπορεί να υπάρξει κοινό σημείο επαφής), τότε θα είναι δύσκολο να υπάρξει και μια συνολική συμφωνία για την παραχώρησή του.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags