Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πλάκα έκανα, δεν το κατάλαβαν; Γι' αυτό τα έγραψα - Έχουν ξεφύγει οι ΠΑΟΚτσήδες, με απειλούν!»
| 2018-03-20 14:34:00

«Πλάκα έκανα, δεν το κατάλαβαν; Γι' αυτό τα έγραψα - Έχουν ξεφύγει οι ΠΑΟΚτσήδες, με απειλούν!»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Πλάκα έκανα, δεν το κατάλαβαν; Γι' αυτό τα έγραψα - Έχουν ξεφύγει οι ΠΑΟΚτσήδες, με απειλούν!»

Η απάντηση της Έλλης Παπαγγελή μέσω του sportdog.gr.
 

Διευκρινιστική δήλωση μέσω του sportdog.gr έκανε έκανε η Έλλη Παπαγγελή, μετά από τον σάλο που έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και σχολίασε ψήφισμα οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι ήθελε να σχολιάσει με καυστικό τρόπο την ακραία τοποθέτηση μερίδας φίλων του Δικέφαλου, για τη συσχέτιση πιθανής επιστράτευσης και συμμετοχής τους σε αυτή συνδυαστικά με πιθανή τιμωρία του ΠΑΟΚ. 

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα από φίλους του συλλόγου, λέγοντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.     

«Όταν έκανα τη συγκεκριμένη δημοσίευση πίστευα ότι οι οπαδοί έχουν χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Οι ομάδες, άλλωστε, έχουν παρατσούκλια, συγκεκριμένες λέξεις και εκφράσεις με τις οποίες αποκαλεί η μία την άλλη και ο σκοπός μου ήταν να κάνω ένα λογοπαίγνιο και όχι να προσβάλλω κάποιον», ήταν η αρχική τοποθέτηση της Έλλης Παπαγγελή στο sportdog.gr.

Μετά από τη δημοσίευση αυτού του μηνύματος υπάρχει ένταση προς το πρόσωπό σας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Δέχομαι κάποια απειλητικά μηνύματα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάποια είναι και υβριστικά και έχουν ξεφύγει. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς εγώ ήθελα να κάνω πλάκα με μια καθιερωμένη χιουμοριστική προσέγγιση. Στον χώρο του αθλητισμού είναι καθιερωμένα κάποια παρατσούκλια, είναι γνωστό το πώς αποκαλεί ο ένας τον άλλον».

Οπότε, για να λυθεί η παρεξήγηση μέσω της τοποθέτησής σας στο sportdog.gr, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλατε να προσβάλλετε κανέναν;

«Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προσβάλλω ανθρώπους ή τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ συγκεκριμένα. Η ανακοίνωση που έβγαλαν ορισμένοι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, δηλαδή αν τιμωρηθεί η ομάδα τους ότι δεν σκοπεύουν να επιστρατευτούν αν το χρειαστεί η Ελλάδα, το βρήκα υπερβολικό και με θύμωσε. Ήθελα να το σχολιάσω με καυστικό τρόπο γιατί είναι όντως ακραία ως τοποθέτηση και αυτό έκανα με διάθεση για χιούμορ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags