Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφικό ντου Ολυμπιακού, χτύπησε την πόρτα του θηρίου - Τι ζήτησε, υπέρβαση με κανονιέρη!
| 2018-05-22 19:29:00

Μεταγραφικό ντου Ολυμπιακού, χτύπησε την πόρτα του θηρίου - Τι ζήτησε, υπέρβαση με κανονιέρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφικό ντου Ολυμπιακού, χτύπησε την πόρτα του θηρίου - Τι ζήτησε, υπέρβαση με κανονιέρη!

Non stop στο λιμάνι με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και καθημερινά έρχονται στο φως ονόματα, που αφορούν διάφορες θέσεις του ρόστερ της ομάδας.

Όπως μαθαίνει το sportdog.gr, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κριστιάν Λεμά για την θέση του κεντρικού αμυντικού και μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαιώνει την ερυθρόλευκη πρόταση.

Παρόλα αυτά, για τον παίκτη της Μπελγράνο έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, όπως η Σεβίλλη, η Πόρτο και η Μπενφίκα, ενώ αναμένει και προτάσεις από το Μεξικό και την Αραβία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί ενδεχόμενη μεταγραφή του, είναι πως ζητάει τριετές συμβόλαιο, σε όποια ομάδα και να υπογράψει.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ονόματα για τον Ολυμπιακό, αυτό του Ντανίλο "έπαιξε" αρκετά, ωστόσο η περίπτωσή του έμοιαζε... ουτοπική, καθώς οδεύει προς τη Νις με ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, η Μπράγκα αγόρασε πρόσφατα το 70% των δικαιωμάτων του από τον Μέντες, ανεβάζοντας το συνολικό της ποσοστό στο 80%. Κάπως έτσι (80-20) θα μοιραστούν τα 12 "μύρια" της μεταγραφής του στην γαλλική ομάδα. Τέλος, πολύ δύσκολη περίπτωση φαίνεται να είναι αυτή που "έσκασε" από Ισπανία μεριά και αφορά στον Άντριαν Λόπεθ.

Ο Λόπεθ αγωνίστηκε φέτος στην Λα Κορούνια όντας ο πρώτος σκόρερ της, όμως ανήκει στην Πόρτο που δεν τον υπολογίζει και "ψάχνεται" να τον παραχωρήσει. Εντούτοις, έχει ακόμα συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, το οποίο ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και οι "δράκοι" τον πουλάνε με ένα ποσό που κυμαίνεται από 4-6 εκατομμύρια ευρώ.

Προτεραιτότητα του Λόπεθ μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή η Ισπανία, γνωρίζοντας πως δύσκολα θα βρει ανάλογο συμβόλαιο στις ομάδες, που τον εξετάζουν, ενώ ξέρει ότι αν θέλει να "παίξει" μόνο για τα χρήματα, μπορεί να βρει πανεύκολα ομάδες σε "εξωτικές" αγορές. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αποφασίσουν να κάνουν υπέρβαση για έναν τόσο ακριβό ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags