Facebook Pixel "Όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 14:53:00

"Όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ"

"Όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ"

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως όποιος γίνει μέλος του κλαμπ των Supporters της "Ένωσης", θα έχει και πολλά προνόμια στη ρεβάνς με την Ντιναμό στην Τιφλίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή:

«Γίνε μέλος του Supporters Club της ΑΕΚ ή αν είσαι ήδη κάνε μέλος έναν φίλο σου και ζήσε μια μοναδική εμπειρία ζωής στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας. Ο κάθε supporter που θα εγγράψει έναν φίλο του στο club και ο κάθε Ενωσίτης που θα γίνει μέλος μαζί με ένα ακόμα πρόσωπο, ανεξαρτήτως ποσού, έως τις 22 Αυγούστου θα μπει στην κλήρωση για το "Ταξίδι με την Ομάδα".

Το δίδυμο που θα κληρωθεί θα ταξιδέψει στις 24 Αυγούστου με το τσάρτερ της ομάδας στην Τυφλίδα, θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, θα παρακολουθήσει από τις vip θέσεις του Σταδίου "Boris Paikhadze" την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο μαζί με την διοίκηση και θα πανηγυρίσει εκτός έδρας την πρόκριση στους ομίλους του Europa League! Γίνε μέλος του Supporters Club, γράψε κι έναν φίλο σου και απολαύστε μαζί τα μοναδικά προνόμια, βοηθώντας παράλληλα την ΑΕΚΑΡΑ μας.

Όπου κι αν παίζεις ΑΕΚ θα 'μαι, σε όλα τα γήπεδα της γης... Όπου και να παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6673650»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags