Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ανακοίνωσε - Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο πρώην παικταράς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)
| 2018-11-05 16:20:00

Το ανακοίνωσε - Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο πρώην παικταράς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το ανακοίνωσε - Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο πρώην παικταράς του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

«Κρεμά» τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών.

Τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα έριξε ο Αντρέας Ίβανσιτς σε ηλικία 35 ετών.

Ο Αυστριακός άσος, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό το διάστημα 2006-2009 και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Τριφυλλιού, αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από 19 χρόνια καριέρας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ραπίντ Βιέννης και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Σάλτσμπουργκ, Μάιντς, Λεβάντε, Σιάτλ Σάουντερς και εσχάτως Βικτόρια Πλζεν, από την οποία έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, ενώ κατέγραψε 69 συμμετοχές και 12 γκολ με την εθνική Αυστρίας.

Ο Ίβανσιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω facebook και ο Παναθηναϊκός έσπευσε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του με το που επισημοποίησε την απόφασή του.

«Σήμερα, μετά από 19 απίστευτα χρόνια, αποφάσισα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβα ότι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η απόφαση να βάλεις τέλος. Το άθλημα μου έδωσε πάρα πολλά. Είτε ήταν μια σεζόν, είτε ένα παιχνίδι, είτε μια νίκη, είτε μια ήττα, το πάθος, ο ενθουσιασμός, οι διαφορετικές ομάδες, οι διαφορετικές χώρες... Όλα τα καλά, όμως, έχουν κι ένα τέλος.

Είμαι ευγνώμων προς όλους, την οικογένειά μου, τους συλλόγους από τους οποίους πέρασα, τα επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και φυσικά όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλα τα χρόνια της καριέρας μου. Πάντοτε με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, σας ευχαριστώ...» ήταν το μήνυμά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags