Facebook Pixel Μόνο με 10 «μύρια» πουλάει ο Ολυμπιακός τον Σισέ - «Τελειώνει» ο Μεριά - Τι «παίζει» με Μασούρα
| 2018-11-15 11:16:00

Αδιανόητα σενάρια, μόνο με 10 «μύρια» - Ποιος «τελειώνει» - Απίθανος φορ, «τα σπάει» ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητα σενάρια, μόνο με 10 «μύρια» - Ποιος «τελειώνει» - Απίθανος φορ, «τα σπάει» ο Μαρινάκης

Φούντωσαν οι φήμες και γίνεται χαμός. Απαντήσεις-φωτιά για όλα.

Μάλλον υπερβολικά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν στον Τύπο για ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και του Αννόβερο για τον Παπ Αμπού Σισέ. Όσον αφορά τουλάχιστον τη γερμανική ομάδα, όντως τσεκάρει από το περασμένο καλοκαίρι τον Σενεγαλέζο αμυντικό, ωστόσο μοιάζει δύσκολο στην παρούσα φάση να υπάρχει κάτι επίσημο.

Όπως και να έχει, στο λιμάνι δεν πρόκειται να συζητήσουν κάτι τον Γενάρη για τον νεαρό άσο. Απεναντίας, η όποια κουβέντα μπορεί να γίνει μετατίθεται για το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή η αξία του παίκτη ξεπερνάει κατά τους Πειραιώτες τα 6 εκατ. ευρώ και μέχρι το τέλος της σεζόν, στο λιμάνι εκτιμούν ότι μπορεί να υπερβεί και τα 10 εκατ. ευρώ. Ποσά που δεν μπορούν να δαπανήσουν οι παραπάνω ομάδες.

Μόνο σκάουτινγκ για Κούτρη

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον των Ρεν και Άουφκσμπουργκ για τον Λεονάρντο Κούτρη, προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες κρούσεις. Ειδικά για τη γερμανική ομάδα θεωρείται δύσκολο να ρισκάρει ξανά με Έλληνα παίκτη, καθώς με τις περιπτώσεις των Κώστα Σταφυλίδη και Παναγιώτη Βλαχοδήμου δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο μπακ του Ολυμπιακού όντως έχει μπει στο σκάουτινγκ αρκετών ομάδων μετά από καιρό, καθώς στην αρχή της σεζόν δεν υπήρχε στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Και η λογική λέει πως αν προκύψει ενδιαφέρον αυτό θα εκφραστεί το καλοκαίρι, όταν και ο μικρός θα έχει δείξει περισσότερα πράγματα μέσα στη σεζόν.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι ρεαλιστικό το σενάριο για τον Μπεν Αμόρ που κυκλοφόρησε χθες. Οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν για ενίσχυση στο κέντρο, κάθε άλλο έχουν πληθώρα επιλογών στον άξονα.

«Τελειωμένος» ο Μεριά

Στο μεταξύ, έχουν βάση τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Γιασίν Μεριά έχει μπει στο «στόχαστρο» ομάδων της Αραβίας. Από την άποψη πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για βασικό στόπερ και είναι λογικό να ψάχνεται για μεταγραφή. Στο λιμάνι μάλλον θα συζητούσαν την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος πιάνει θέση ξένου

Τι «παίζει» με Μασούρα

Σχετικά με όσα ακούγονται τελευταία για τον Γιώργο Μασούρα, δύσκολα στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν σε μία τέτοια μεταγραφή για τη θέση του βασικού φορ. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο λιμάνι έχουν αποφασίσει να πάρουν έναν γκολτζή «killer» από το εξωτερικό, οπότε ο άσος του Πανιωνίου μάλλον δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Μπορεί να ενδιαφέρει όντως για μία «εφεδρική» λύση, αφού όλοι οι καλοί Έλληνες απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο δε θεωρείται πρώτη επιλογή, ενώ δεδομένα στον Πειραιά θα παλέψουν για μια πιο ηχηρή μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, για τον παίκτη δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε διεθνής, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλαγή «φρουράς» στον Ολυμπιακό - Δεν χαρίζεται πουθενά ο Μαρινάκης - Φήμη ότι τελειώνει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags