Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καθάρισε» τη Μονακό η Ατλέτικο και προκρίθηκε - «Χουνέρι» από Λοκομοτίβ… σε ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-28 21:55:00

«Καθάρισε» τη Μονακό η Ατλέτικο και προκρίθηκε - «Χουνέρι» από Λοκομοτίβ… σε ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Καθάρισε» τη Μονακό η Ατλέτικο και προκρίθηκε - «Χουνέρι» από Λοκομοτίβ… σε ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκες με 2-0 για Ατλέτικο Μαδρίτης και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Με νίκες των γηπεδούχων ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Μονακό, ενώ σεφτέ στις νίκες με το ίδιο σκορ έκανε και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στο ματς της Μαδρίτης η Ατλέτικο ήταν ανώτερη και… καθάρισε με γκολ των Κόκε μόλις στο 2ο λεπτό και Γκριεζμάν στο 24’, ενώ η Μονακό που έχασε πέναλτι  με τον Φαλκάο παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο τέταρτο λόγω της αποβολής του Σάβιτς, δεν βρήκε δίχτυα.

Στο άλλος που διεξήχθη νωρίς, η Λοκομοτίβ Μόσχας επικράτησε 2-0 της Γαλατάσαράι και παρέμεινε ζωντανή για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας στο Europa league.

Τα γκολ των Κριχόβιακ στο 43’ και Ιγνκατίεβ στο 54’ κράτησαν μέσα στο κόλπο της πρόκρισης τους Ρώσους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσουν στη Γερμανία τη Σάλκε την τελευταία αγωνιστική και να μην νικήσει και η Γαλατασαράι να μην πάρει τους 3 βαθμούς εντός έδρας απέναντι στην Πόρτο. Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι απώλεσαν σήμερα τις ελπίδες τους να συνεχίσουν στους «16» της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ, πλέον η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στους ομίλους του Champions League είναι η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags