Facebook Pixel Αντόνιο Κασάνο - Λιονέλ Μέσι: «Θα μπορούσαν να είμαι ο Μέσι, αλλά βαριόμουν»!
| 2019-01-13 18:02:00

Επική ατάκα Κασάνο: «Θα μπορούσα να είμαι ο Μέσι, αλλά...»!

Sportdog Team
Επική ατάκα Κασάνο: «Θα μπορούσα να είμαι ο Μέσι, αλλά...»!

Απίθανος!

Αντόνιο Κασάνο - Λιονέλ Μέσι: Μια επική ατάκα εκστόμισε ο Αντόνιο Κασάνο, αφού υποστήριξε ότι αν δεν ήταν... τεμπέλης, θα μπορούσε να γίνει τόσο καλός σαν τον Λιονέλ Μέσι.

«Πάντα ήξερα ότι εάν δεν τα έκανα σωστά, θα ερχόταν το επόμενο τρένο. Και έτσι δεν έκανα τίποτα καλά. Βαριόμουν. Εκανα πάντα τα μισά απ' όσα μπορούσα. Εάν για 15 χρόνια καριέρας ήμουν πιο σοβαρός και δούλευα, θα ήμουν όπως ο Μέσι τώρα», είπε αρχικά στο Sky Italia o Ιταλός.

Ο Ιταλός μίλησε με ειλικρίνεια και αυτοκριτική για το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Ρεάλ, όταν τη διετία 2006-'08 έβαλε μόλις δύο γκολ σε 19 αγώνες της La Liga: «Δεν μου άρεσε καθόλου να κάνω προπόνηση. Τεμπέλιαζα. Δεν γούσταρα κανέναν προπονητή και μου άξιζε σίγουρα που με έδιωξαν».

Επίσης, στήριξε τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, αλλά και αντιθέτως, τα... έχωσε στον Μάουρο Ικάρντι: «Ο Ιγουαΐν είναι ο μοναδικός μεγάλος παίκτης που έχει η Μίλαν. Αντί να τον διώχνουν, θα έπρεπε να χτίσουν την ομάδα γύρω του. Ο Ικάρντι που λέει ότι θέλει να φύγει από την Ιντερ, θα τον έδιωχνα και θα έπαιρνα τον Ιγουαΐν στη θέση του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags