Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παρασκήνιο για τη μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ
| 2019-03-11 23:56:00

Αποκάλυψη για την αμυντικάρα που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ – Μια αγάπη τον οδήγησε εκτός Θεσσαλονίκης

Sportdog Team
Αποκάλυψη για την αμυντικάρα που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ – Μια αγάπη τον οδήγησε εκτός Θεσσαλονίκης

Παρασκήνιο για τον στόπερ που δεν φόρεσε τα ασπρόμαυρα.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην άμυνα ήταν ο Αντρέας Γκράνκβιστ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας.

Παρά τα 33 του χρόνια, είχε πολλές επιλογές για την καριέρα του. Όπως αναφέρει η Metrosport μία εξ αυτών ήταν να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ έναντι 3.70.00 ευρώ ετησίως και μια άλλη ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου που έβλεπε στο πρόσωπό του έναν ηγέτη για την άμυνα του.

Ο παίκτης απάντησε αρνητικά στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου, τουλάχιστον όπως αποκαλύπτουν τα ρουμανικά ΜΜΕ και επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Χέλσινμποργκ για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία!

Το έκανε, μάλιστα, χωρίς να αμειφθεί! Στόχος επετεύχθη, η Χέλσινμποργκ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και πλέον θα αμείβεται 400.000 ετησίως. Ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που θα έπαιρνε επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ...

Φυσικά τώρα δεν υφίσταται καν θέμα Γκράνγκβιστ με τον ίδιο στη Σουηδία και τον ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει τον Ίνγκασον και να έχει το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Βαρέλα, Κρέσπο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags