Facebook Pixel Εμίλιο Ενσούε - Παναθηναϊκός: "Μπορεί στον Παναθηναϊκό - Φουλ μπακ με γκολ - Εκρηκτικός χαρακτήρας"
| 2019-04-06 22:30:00

"Μπορεί στον Παναθηναϊκό - Φουλ μπακ με γκολ - Εκρηκτικός χαρακτήρας - Παίρνει πολλά"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μπορεί στον Παναθηναϊκό - Φουλ μπακ με γκολ - Εκρηκτικός χαρακτήρας - Παίρνει πολλά"

Φοβερές ατάκες στο sportdog για το πουλέν του Δώνη.

Εμίλιο Ενσούε - Παναθηναϊκός: Μεταγραφικά σενάρια κυκλοφόρησαν από την Κύπρο πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Μεγαλόνησο ο Γιώργος Δώνης παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά τον Εμίλιο Ενσούε, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ τερματίστηκε.

Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός από τη Γουινέα, με ισπανικό διαβατήριο και παραστάσεις από Primera και Premier League, φέρεται να διαλέγει ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι στην Κύπρο πέρσι τον Γενάρη πήγε όταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ καθόταν ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος όπως τονίζει συνάδελφος από τη Μεγαλόνησο τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση.

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι φουλ μπακ με πολύ καλά σωματικά προσόντα. Σκοράρει πολύ συχνά. Πέρσι είχε 7 γκολ, φέτος όσο έπαιξε βρήκε τρεις φορές δίχτυα», σχολιάζει στο sportdog ο Ανδρέας Ψάλτης, ο οποίος αποκαλύπτει την εκτίμηση που του είχε ο Γιώργος Δώνης.

«Απ' όταν ήλθε πέρσι έπαιζε συνέχεια. Συμπλήρωσε 17 ματς στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Ο Δώνης τον έβαλε με τη μία μέσα να παίξει. Δεν είχε περίοδο προσαρμογής», αναφέρει για τον πρώην παίκτη των Μάλαγα, Σοσιεδάδ, Μίντλεσμπρο και Μπέρμπινγχαμ.

Το συμβόλαιο του Ενσούε με τον ΑΠΟΕΛ τερματίστηκε. «Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έγινε αυτό, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι παραπάνω για τα αίτια του διαζυγίου», λέει ο Κύπριος συνάδελφος από το kerkida.net και συμπληρώνει: «Πρόκειται για εκρηκτικό χαρακτήρα. Είναι παθιασμένος μέσα στο γήπεδο, χωρίς να έχει δείξει μέχρι στιγμής κάτι αρνητικό έξω από αυτό».

Μπορεί να δέσει με τον Παναθηναϊκό; «Είναι σε πολύ καλή ηλικία, 29 χρονών. Είναι πολύ καλός παίκτης, οπότε πιστεύω ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Τριφυλλιού. Αυτήν τη χρονιά κάλυψε όλη την πλευρά στο 3-5-2. Μπορεί να ανταπεξέλθει. Είναι πολύ αθλητικός. Το μεγάλο του προσόν είναι το σκοράρισμα. Δημιουργεί και βρίσκει δίχτυα. Εφτα γκολ πέρσι για μισή χρονιά είναι πολύ καλό στατιστικό για αμυντικός», απαντά ο Αντρέας Ψάλτης στο sportdog δίνοντας και μία επιπλέον πληροφορία ότι ο Ενσούε ήταν από τους υψηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
"Βουίζει ο τόπος"! Γυρίζει ο Βιγιαφάνιες στην Ελλάδα - Ποια κορυφαία ομάδα τον φέρνει πίσω;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags