Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Football Manager αναλύει μεταγραφή του ΠΑΟΚ
| 2019-06-06 21:06:00

Το Football Manager αναλύει μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Το Football Manager αναλύει μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Παίρνει παιχταρά.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει μια «δυο σε ένα» προσθήκη με τον Ροντρίγκο Σοάρες, ένα δεξί μπακ που δεν έχει πρόβλημα να παίξει και με «αντίθετο» πόδι στην αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Football Manager 2019, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί το αριστερό του πόδι να μην είναι καλό, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να παίζει και στην αριστερή πλευρά της άμυνας, αν και η βασική του θέση είναι η δεξιά πλευρά.

Μπακ που αρέσκεται να «ανεβοκατεβαίνει» στη γραμμή, η πρώτη ματιά πέφτει στα φυσικά του χαρακτηριστικά, εκεί που το 15 στην επιτάχυνση και την ταχύτητα αποτελούν μια πολύ καλή βάση.

Στη λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών, η ισορροπία ανάμεσα στα δημιουργικά και στα αμυντικά χαρακτηριστικά (ίδια βαθμολόγηση σε ντρίμπλα και μαρκάρισμα που είναι στο 11, και ίδια βαθμολόγηση σε τάκλιν και τεχνική κατάρτιση που είναι στο 13) δείχνουν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής εξ’ ορισμού φουλ μπακ.

Για το Football Manager, η βαθμολόγησή του με 13 σε κατηγορίες όπως η κίνηση χωρίς τη μπάλα και η συγκέντρωση είναι σημαντικά για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης, καθώς σημαίνει πως «διαβάζει» τους κενούς χώρους και τοποθετείται για να υποδεχθεί μπάλα, και δεν χάνει εύκολα τον αντίπαλό του.

Ακολουθεί η καρτέλα του στην Αγγλική version του παιχνιδιού μαζί με το «οκτάγωνο»

ΠΗΓΗ: repress.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags