Facebook Pixel Ροντρίγκο Σοάρες - ΠΑΟΚ: "Γι' αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-08 20:11:00

Τρομερές ατάκες Ροντρίγκο: "Γι' αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ροντρίγκο: "Γι' αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ειπώθηκε στην πρώτη του επαφή με τους Θεσσαλονικείς.

Ροντρίγκο Σοάρες - ΠΑΟΚ: Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε στην κάμερα του PAOK TV ο Ροντρίγκο Σοάρες, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός σημείωσε ότι τον κέρδισε το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την παρουσία του στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ, με πολύ μεγάλες προσδοκίες να κερδίσω τίτλους και να είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι αυτός. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται για εμένα και τον ΠΑΟΚ.

Ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που είναι ο ΠΑΟΚ, με φιλοδοξίες να καταφέρω μεγάλα επιτεύγματα. Ο σύλλογος όλο και μεγαλώνει και εγώ τον γνώριζα ήδη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που είμαι πλέον μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας που είναι ο ΠΑΟΚ.

Έχω την φιλοδοξία να κερδίσω τρόπαια, να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως κάνει η ομάδα και να κάνω τον σύλλογο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω του μεγαλείου του συλλόγου. Αυτόν που με έκανε να δεχτώ ήταν το σχέδιο για τον σύλλογο που μου παρουσίασαν. Επίσης οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και που πόνταραν στο ότι εγώ μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή την ανάπτυξη που έχει ο σύλλογος.

Αυτά έκαναν την διαφορά. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο τρόπος που ο σύλλογος αναπτύσσεται και που μπορεί να κάνει και εμένα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Αυτά με έκαναν να έρθω στον ΠΑΟΚ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags