Facebook Pixel "’Ακυρο" σε Βαλμπουενά - Δεν "ψήνεται" για Ολυμπιακό - Θέλει τον φθηνό
| 2019-06-13 11:26:00

"Άκυρο" σε Βαλμπουενά - Δεν "ψήνεται" για Θρύλο - Θέλει τον φθηνό - Είναι... μπαμ του Ντάβιντσον;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άκυρο" σε Βαλμπουενά - Δεν "ψήνεται" για Θρύλο - Θέλει τον φθηνό - Είναι... μπαμ του Ντάβιντσον;

Ζητάει 2 εκατ. ακατέβατα. Τι γίνεται με αντι-Μπεργκ. Κλεισμένος ο...

Ολυμπιακός: Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφέρει το (κάτι σαν) αξίωμα των παλιών εφημεριδάδων, πως σε μεταγραφικές περιόδους, όταν βλέπεις πρωτοσέλιδα γεμάτα ονόματα δεν σημαίνει τίποτα για το ρεπορτάζ που καλύπτουν, σημαίνει όμως πολλά για την ομάδα που αφορούν.

Εν προκειμένω, το εξαίρετο ρεπορτάζ του "Κόκκινου Πρωταθλητή" σε θέματα Ολυμπιακού, καλύπτει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο όλα τα τρέχοντα ζητήματα των "ερυθρολεύκων", αναφέροντας όμως 8+1 μεταγραφικούς υποψηφίους, εκ των οποίων, ζήτημα είναι αν (μπορούν να) αποκτηθούν οι μισοί.

Πάμε να δούμε, αναλυτικά, πίσω από τις λέξεις. Όπως αποκάλυψε ο Τούρκος ατζέντης του Μάρτιν Σκρτελ, όντως υπάρχει "ψηστήρι" από τον Βαλμπουενά στον Σλοβάκο στόπερ. Δεν αρκεί όμως να κατέβει... ευρώ από τα 2 εκατ. που αξιώνει ετησίως και έτσι, τώρα, δουλειά δεν μπορεί να γίνει.

Όντως ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπως έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ονόματός του, θέλει Ολυμπιακό, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτός, αλλά η Βιγιαρεάλ, η οποία και απρόθυμη εμφανίζεται να ντιλάρει με τους "ερυθρόλευκους" και σίγουρα δεν έχει στα χέρια της πρόταση ικανή να της αναιρέσει αυτή την άποψη.

Για τον τρίτο στόπερ, τον Τόμας Βερμάλεν, έχουνε πει πως δεν "ψήνεται" με την προοπτική της Ελλάδας, ζητάει (και αυτός) πολλά και δεν βιάζεται. "Πακέτο" κακό για μια ομάδα που "καίγεται" για στόπερ, όπως ο Ολυμπιακός.

Στο θέμα του φορ, τα ονόματα δύο, οι δυσκολίες σαφείς: Γουίντο Καρίγιο και Στιβ Μουνιέ (φέρεται να βρίσκονται) στην κορυφή της λίστας, για αμφότερους επιδιώκεται deal δανεισμού, κάτι που αφενός δεν είναι... φθηνό, αλλά και αφετέρου δεν είναι τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον βασική προτεραιότητα των ομάδων τους, Σαουθάμπτον και Χάντερσφιλντ αντίστοιχα.

Τέλος, επαναφέρεται η σφοδρή επιθυμία Πέδρο Μαρτίνς για τον Ντάβιντσον, τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Γκιμαράες. Δεν είναι σε καμία περίπτωση... μπαμ, είναι όμως ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πάντως στα 28 του ποτέ δεν έχει κάνει το άλμα σε ομάδα πρωταθλητισμού (οπουδήποτε).

Δεσμεύεται με τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμη, η Γκιμαράες όπως έχει αποδείξει και στην περίπτωση του Πεδράο είναι ομάδα που δεν... χαρίζει, ζητάει πολλά για τους βασικούς ποδοσφαιριστές της, πόσο μάλλον για τον καλύτερο της, τον Ντάβιντσον, πόσο μάλλον σε στιγμή που δεν έχει πρόεδρο και στα μέσα Ιουλίου αναμένονται εκλογές για νέα διοίκηση, αλλά ούτε και προπονητή, αφού ο Λουίζ Κάστρο, ανακοινώθηκε χθες από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Για τον Μπόγιαν Σαράνοφ, τον πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας που ετοιμάζεται να υπογράψει, απλώς να επισημάνουμε πως μέχρι χθες φαβορί για να μείνει δεύτερος, πίσω από τον Σα, παρουσιάζονταν ο Λοντίγκιν. Εννοείται φυσικά πως ο Σέρβος γκολκίπερ είναι και πολύ πιο φτηνός (στη Λαμία έπαιζε…) και σαφώς συμβιβασμένος με τον ρόλο για τον οποίο τον θέλουν στον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Μπρούνο -έναν καθαροαίμο ακραίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ποτέ στην καριέρα του δεν έχει αγωνιστεί ως κεντρικός χαφ- η άφιξη του οποίου στην Ελλάδα για διακοπές, πυροδότησε εκ νέου σενάρια για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να τα έχει βρει με τους "ερυθρόλευκους", αυτοί όμως ούτε στα... μισά των απαιτήσεων της Λίντσερ δεν έχουν πλησιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεχάστε όλα τα ονόματα - Με αυτόν "γκρεμίζει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Τρελά λεφτά σε Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags