Facebook Pixel Θέλει να παίξει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός - Να ποιες είναι οι δυσκολίες
| 2019-09-26 16:58:00

Θέλει να παίξει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός - Να ποιες είναι οι δυσκολίες

Sportdog Team
Θέλει να παίξει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός - Να ποιες είναι οι δυσκολίες

Ποια άλλα γήπεδα βρίσκονται στη λίστα του Τριφυλλιού.

Έγινε σήμερα ο έλεγχος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου να διαπιστωθεί αν το γήπεδο είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη, καθώς το ΟΑΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω της αλλαγής χλοοτάπητα.

Οι Σπύρος Βλάχος, Κώστας Κωνστάντος και Δημήτρης Μουστακαλής βρέθηκαν σήμερα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και είδαν δια ζώσης την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο χλοοτάπητας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως και καλύτερη από αυτή του ΟΑΚΑ, ωστόσο υπάρχουν δύο προβλήματα, που δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να λυθούν σε δέκα μέρες για να είναι όλα εντάξει με την διεξαγωγή του αγώνα.

Το ένα πρόβλημα είναι τα τουρνικέ, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και το άλλο είναι πως δεν δουλεύουν οι κάμερες ασφαλείας, καθώς το γήπεδο δεν χρησιμοποιείται για αγώνες.

Μένει να δούμε αν μπορούν να λυθούν αυτά τα ζητήματα, με τον Παναθηναϊκό πάντως να έχει και ως επιλογές τα γήπεδα της Ριζούπολης, της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags