Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης – ΑΕΚ: Αδιανόητη «έκρηξη» Μελισσανίδη on air για Κάκο: «Ψεύτη, είσαι μαϊμού – Πρέπει να ντρέπεσαι» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-12-24 02:10:00

Αδιανόητη «έκρηξη» Μελισσανίδη on air για Κάκο: «Ψεύτη, νούμερο... μαϊμού – Να ντρέπεσαι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αδιανόητη «έκρηξη» Μελισσανίδη on air για Κάκο: «Ψεύτη, νούμερο... μαϊμού – Να ντρέπεσαι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα αποδείξω ότι είσαι έμμισθος – Θα πάω στο Big 4 αν..»

Δημήτρης Μελισσανίδης – ΑΕΚ: Χαμός έγινε στη μεταμεσονύχτια εκπομπή του OPEN, «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, όταν περίπου 1.5 ώρα μετά τα μεσάνυχτα έκανε έξαλλος τηλεφωνική παρέμβαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν εκνευρισμένος με τον σχολιαστή και πρώην διαιτητή Τάσο Κάκο, με αφορμή την άποψη του τελευταίου ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που ζήτησε Ένωση στον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Μελισσανίδης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα πρέπει να ντρέπεσαι Κάκο, που είπες ότι αυτό δεν είναι πέναλτι. Είσαι έμμισθος εκεί, στο OPEN και δεν ήσουν καθαρός σαν διαιτητής, μας παρακαλούσες να γίνεις αρχιδιαιτητής και τώρα κάνεις τον τιμητή των πάντων. Ντροπή σου! Από το μουστάκι που αφήνεις έτσι όπως το φτιάχνεις, καταλαβαίνει ο άλλος ότι είσαι νούμερο. Άντε ρε βλάκα. Μαϊμού! Δεν ντρέπεσαι να λες ότι είσαι άμισθος. Ερχόσουν και παρακαλούσες σε όλα τα γραφεία να γίνεις αρχιδιαιτητής».

Ο Κάκος από την πλευρά του απάντησε ότι δεν είναι έμμισθος στην εκπομπή και ότι είναι ο πιο τίμιος διαιτητής που έπαιζε στην Ελλάδα και επίσης ότι ποτέ δεν παρακάλεσε κανέναν, για να υπάρξει νέα αντίδραση Μελισσανίδη: «Σώπα ρε! Δεν ήσουν καθαρός και παρακαλούσες να γίνεις αρχιδιατητής, ενώ είσαι έμμισθος εκεί και θα το αποδείξω. Είσαι ψεύτης, δεν ντρέπεσαι λίγο. Αγανακτείς όταν σου λέει ρε Κυριάκο ότι δεν είναι πέναλτι αυτό της ΑΕΚ στη Λαμία. Στο λέω εγώ πως δεν ήσουν καθαρός και ότι εκεί είσαι έμμισθος. Μία μαϊμού είσαι, από τα μουστάκια φαίνεσαι. Νούμερο, ποια ιστορία να γράψεις εσύ»!

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης ρωτήθηκε αν θα παρευρεθεί στην Γενεύη ή στη Νιόν αν κληθεί για συνάντηση των «Big 4», δηλαδή με τους Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη και απάντησε ότι θα πάει ευχαρίστως, αν γίνει στην Αθήνα. «Στην Αθήνα, αν καλεστώ θα πάω. Στη Γενεύη και στη Νιόν δεν πάω. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι. Εγώ εδώ θα πάω, όχι στη Νιόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρινάκης, Σαββίδης "πλακώνονται" και ο Τίγρης κλείνει μεταγραφάρα - Τον αγοράζει με 2.500.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags