Facebook Pixel Αποκάλυψη! Είχε δίκιο ο Τίγρης - Τόσα παίρνει ο Κάκος στο κανάλι του Σαββίδη
| 2019-12-24 19:45:00

Αποκάλυψη! "Είχε δίκιο ο Τίγρης" - Τόσα παίρνει ο Κάκος στο κανάλι του Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη! "Είχε δίκιο ο Τίγρης" -  Τόσα παίρνει ο Κάκος στο κανάλι του Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλάμε για τρελά λεφτά. Τι είπε ο Βαρούχας!

Viral έχει γίνει από τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων η στιχομυθία μεταξύ του Τάσου Κάκου και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή «Δίκη» στο κανάλι Open.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ τα είχε μαζεμένα από τον βετεράνο διαιτητή με αφορμή το σχολιασμό του τελευταίου για τη φάση του πέναλτι στον Αλμπάνη, για την οποία διαμαρτύρεται η Ένωση για το μας με τη Λαμία.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο Τίγρης τον Κερκυραίο παλαίμαχο ρέφερι ήταν αν βρίσκεται στο πάνελ ως έμμισθος. Όταν έλαβε την αρνητική απάντηση του Τάσου Κάκου τότε ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου αετού ξέσπασε και ακολούθησε στιχομυθία με φοβερές ατάκες.

Απ' ότι φαίνεται ο Μελισσανίδης είχε δίκιο. Ο Κάκος δεν εμφανίεται αμμισθί στο κανάλι που ιδιοκτήτης του είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα στη δημοσιότητα κυκλοφορεί το ποσό με το οποίο αμείβεται ο Κερκυραίος. Είχε σχολιαστεί εκτενέστατα σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis, στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας είχε πάρει θέση για το γεγονός, ότι ο Κάκος θα αμειβόταν με 7000 Ευρώ!

Αναλυτικά όλα όσα είπε καθηγητής διαιτησίας:

Για τη συγκεκριμένη συμφωνία και για το αν θα ήθελε να είναι στη θέση του Τάσου Κάκου: «Δεν το ήθελα αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους. Διότι το OPEN δεν παύει να είναι ένα κανάλι που το έχει ένας μεγαλομέτοχος μιας ομάδας. Όταν ήμουν στον ΣΚΑΙ είχα ακούσει πολλά και διάφορα. Στη προκειμένη περίπτωση λοιπόν πιστεύω ότι έκανα μία πολύ καλή κίνηση. Πολλοί δεν παύουν να λένε «κουβεντούλες» και αυτό δε μου αρέσει.

Για τη κόντρα της τηλεθέασης ανάμεσα στους δύο σχολιαστές: «Εγώ δεν το βλέπω σαν κόντρα, εγώ δεν ασχολούμαι με τηλεθεάσεις. Σημασία έχει να λέμε τη πραγματικότητα και να εκφράζουμε όλα αυτά που πρέπει. Έχω εμπιστοσύνη στον Τάσο, είναι ένα παιδί που δε νομίζω να μπει σε τέτοια διαδικασία».

Για τη συμφωνία των 7.000 ευρώ και για το αν έχει κάνει καλό ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων: «Στη προκειμένη περίπτωση είναι θέμα επιλογών. Δεν θα ήθελα να πάω. Όσο για τις αναλύσεις έχουν κάνει καλό σε πολλούς και εγώ βάζω όλες τις φάσεις, όχι μόνο εκείνες που θα σχολιαστούν αρνητικά ώστε να καλυφθούν όλοι».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags