Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Βρουσάι!
| 2020-01-05 14:00:00

Νέος Τσιμίκας στον Ολυμπιακό - Αυτός γυρίζει το καλοκαίρι - Κάνει "παπάδες" στο εξωτερικό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος Τσιμίκας στον Ολυμπιακό - Αυτός γυρίζει το καλοκαίρι - Κάνει "παπάδες" στο εξωτερικό!

Παίζει σε... δύσκολη θέση. Τι θα κάνει ο Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Την ώρα που το βάρος στον Ολυμπιακό έχει πέσει στην ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση και στις πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έχουν στο δυναμικό τους αρκετούς παίκτες που παίζουν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, ορισμένοι εκ των οποίων μάλιστα τα πηγαίνουν εξαιρετικά στα… αγροτικά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος πραγματοποιεί ακόμα μια πολύ καλή σεζόν με τη Βίλεμ. Η παρουσία του Έλληνα άσου δεν περνάει απαρατήρητη, αντιθέτως ο Βρουσάι έχει κάνει φοβερό limit-up στην Ολλανδία και δεν είναι τυχαίο που βρίσκει σταθερά θέση στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα υπέθετε κανείς πως ο Βρουσάι θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αφού είναι πλέον "ψημένος" για τα καλά σε υψηλό επίπεδο.

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Αφενός η ύπαρξη πολλών εξτρέμ στο ρόστερ των Ερυθρολεύκων αυξάνει τον ανταγωνισμό για τον παίκτη και αφετέρου "ψιθυρίζεται" πως τον Βρουσάι δεν θα… χάλαγε να παραμείνει στο εξωτερικό, είτε στην Ολλανδία είτε σε άλλο πρωτάθλημα.

Φυσικά, η επιστροφή και μονιμοποίησή του στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Απλά, για να το καταφέρει ο Βρουσάι θα πρέπει να γίνει… Τσιμίκας. Έτσι ακριβώς γύρισε στο Λιμάνι ο διεθνής μπακ, από την ίδια ομάδα (Βίλεμ), και από το… πουθενά "εκτόξευσε" την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να εκτοπίσει τον Κούτρη και να πάρει φανέλα βασικού.

Σε ένα ρόστερ με πολλά και "βαριά" ονόματα στα εξτρέμ, ο Βρουσάι πρέπει να παλέψει σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει μια περίοπτη θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ειδάλλως, η προοπτική του εξωτερικού φαντάζει πάρα πολύ πιθανή για τον νεαρό παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - "Ξεμένει" στο δυνατό του σημείο - Τραβάνε τα μαλλιά τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags