Facebook Pixel Παναθηναϊκός:
| 2020-01-06 15:05:00

"Κλέβουν" top άσο του ΠΑΟ - Έκανε "όργια" με Ολυμπιακό - "Έγκλημα" Νταμπίζα - Aποκάλυψη τώρα!

του Νίκου Στεργίου
"Κλέβουν" top άσο του ΠΑΟ - Έκανε "όργια" με Ολυμπιακό - "Έγκλημα" Νταμπίζα - Aποκάλυψη τώρα!

Γιατί δεν υπέγραψε; Ποιοι τον... λιγουρεύονται; Παίζει ανατροπή;

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί είναι από την Πρωτοχρονιά ο Σωκράτης Διούδης, αφού μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις του Ελληνα τερματοφύλακα, μεγάλη η πρόοδος του από τη στιγμή που πήρε τα γάντια του βασικού του Παναθηναϊκού και παρότι το δικό του θέμα για την επέκταση του συμβολαίου του δεν συγκέντρωσε ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον με άλλες περιπτώσεις, εν τούτοις είναι κομβικό στο μυαλό τόσο του Ρόκα όσο και του Δώνη, αφού με τον Διούδη στην εστία, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί ότι οι δύο πλευρές, Παναθηναϊκός και Διούδης δηλαδή, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και πως απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να "δεθεί" ο διεθνής τερματοφύλακας στα πράσινα. Προς το τέλος όμως της χρονιάς, διαπιστώθηκε (και κυκλοφόρησε) πως η πλευρά Διούδη αξιώνει κάτι τις παραπάνω από την προσφορά που της έχει κατατεθεί και προβλέπει μικρή αύξηση από τις τρέχουσες απολαβές.

Εκτιμήθηκε ως δεδομένη η πρόθεση του Διούδη να παραμείνει στο "τριφύλλι" (υπενθυμίζουμε πως στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Νταμπίζας του είχε διαμηνύσει να βρει ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να παραχωρηθεί, ξεκαθαρίζοντας του πως δεν πρόκειται να ανανεώνονταν το συμβόλαιο του), ωστόσο η αλήθεια είναι πως από την Πρωτοχρονιά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Είναι ελεύθερος, είναι διεθνής, είναι σε εξαιρετική ηλικία και μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί, χωρίς μάλιστα οι απαιτήσεις του να είναι.. εξωφρενικές. "Πακέτο" που συνεπώς μπορεί εύκολα να συγκινήσει και εμφανίσεις όπως (και) η χθεσινή του στο "Καραϊσκάκη" μπορεί να προσδώσει διαστάσεις θρίλερ σ’ ένα θέμα που φαίνονταν τυπικό, όπως παρουσιάστηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Διούδη στον Παναθηναϊκό.

Στο sportdog πληροφορούμαστε πως οι μνηστήρες υπάρχουν και είναι ικανοί να βάλουν (σοβαρά) εμπόδια στον Παναθηναϊκό, δελεάζοντας τον Ελληνα τερματοφύλακα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags