Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής και με Παναιτωλικό ο Κώστας Φορτούνης
| 2020-02-29 21:05:00

Τεράστια έκπληξη με Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Απόφαση-φωτιά από Μαρτίνς!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Απόφαση-φωτιά από Μαρτίνς!

Απρόσμενη επιλογή του Πορτογάλου! Τί συμβαίνει;
 

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό και από τη λίστα απουσιάζει ξανά το όνομα του Κώστα Φορτούνη!

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον αρχηγό των Πειραιωτών για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού δεν τον είχε πάρει μαζί του ούτε στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ.

Η απόφαση του Μαρτίνς προκαλεί έκπληξη, καθώς τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο "Φόρτου" θα έπαιζε ως βασικός κόντρα στον Πανατωλικό.

Η εξέλιξη αυτή "φουντώνει" ξανά τα σενάρια για τη σχέσεις του διεθνούς άσου με τον προπονητή του, μιας και τις προηγούμενες ημέρες ο Μαρτίνς είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως κανείς δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα, αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Φορτούνη από το ματς με την Άρσεναλ.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε και Καφού.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για Παναιτωλικό βρίσκονται 21 παίκτες και συγκεκριμένα οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ξενιτίδης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μορ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags