Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με αυτόν τον παικταρά πώς να χάσει το πρωτάθλημα - Γι’ αυτό "γράφει" Φορτούνη ο Μαρτίνς!
| 2020-03-01 21:17:00

Με αυτόν τον παικταρά πώς να χάσει το πρωτάθλημα - Γι’ αυτό "γράφει" Φορτούνη ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Με αυτόν τον παικταρά πώς να χάσει το πρωτάθλημα - Γι’ αυτό "γράφει" Φορτούνη ο Μαρτίνς!

Τους βούλωσε τα στόματα Έλληνας που "σταύρωναν". 

 
 

Ολυμπιακός: Τεράστιο βήμα τίτλου έκανε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο +7 μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό και την αδιανόητη γκέλα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη με 1-1.

Επηρεασμένοι από την επική κούραση της Πέμπτης κόντρα στην Άρσεναλ, την κούραση από το ματς και το ταξίδι στο Λονδίνο και φυσικά από το αμυντικό πλάνο του Παναιτωλικού, οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα και νίκησαν με άγχος και μετριότατη εμφάνιση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην κάνει εκτενές ροτέισον, παρότι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και ξεκούρασε μόνο τους Γκιλιέρμε, Τσιμίκα και Βαλμπουενά. Μάλιστα όταν βρήκε τα σκούρα και βλέποντας το ματς να έχει... κολλήσει έριξε άρον-άρον στο παιχνίδι τον Γάλλο άσο, ο οποίος απέδειξε μέσα σε λίγα λεπτά, γιατί είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και του φετινού πρωταθλήματος γενικότερα.

Ο Βαλμπουενά μπήκε στο 55’ και στο 60’ με υπέροχη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Μασούρα, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ από δική του ασίστ προήλθε και το δεύτερο γκολ των «Ερυθρολεύκων» με σκόρερ τον Μπουχαλάκη. Ο Γάλλος άσος κόντρα σε όλους και παρότι προέρχεται από τρία σερί 90λεπτα, δύο με Άρσεναλ και ένα στην Τούμπα, μπήκε στο Γ. Καραϊσκάκης και... καθάρισε όχι μόνο το ματς, αλλά ίσως και τον φετινό τίτλο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής απέδειξε πως δεν... καταλαβαίνει από κούραση και ότι αποτελεί φέτος τον σημαντικότερο λόγο που ο Ολυμπιακός είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι εμφανίσεις μάλιστα σε αυτό το τόσο σημαντικό σημείο της σεζόν, δεν αποκλείεται να έπαιξαν ρόλο και στην απόφαση του Μαρτίνς να βάλει... πάγο στον Φορτούνη. Εάν δεν υπήρχε ο Βαλμπουενά, τότε θα ήταν υποχρεωμένος να περιμένει τον Έλληνα άσο ασχέτως των εξωαγωνιστικών θεμάτων που προέκυψαν.

Εκτός του Βαλμπουενά πάντως, απαντήσεις για δεύτερο σερί παιχνίδι έδωσε και ο Μασούρας, ο οποίος πέτυχε με υπέροχη κεφαλιά του 1-0 και έδωσε νίκη-τίτλου. Πρόκειται για έναν παίκτη που... κράζει σχεδόν όλη η εξέδρα και ο οποίος την Πέμπτη έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Ελ Αραμπί στο Λονδίνο. Κάτι ξέρει ο Μαρτίνς που δεν ακούει τους «διαφωνούντες» και επιμένει να τον χρησιμοποιεί είτε ως βασικό είτε ως αλλαγή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-σοκ για Μήτρογλου! Πολύ άσχημα τα νέα, δεν το περίμενε ο Έλληνας επιθετικός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags