Facebook Pixel ΑΕΚ - Νέλσον Ολιβέιρα: Το πρόβλημα του Πορτογάλου επιθετικού στους κοιλιακούς/προσαγωγούς θα οδηγούσε στην επέμβαση
| 2020-03-16 13:45:00

Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ με top όνομα - Αλλάζει σχέδια λόγω κορωνοϊού - Τον "τελειώνουν";

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή ανατροπή στην ΑΕΚ με top όνομα - Αλλάζει σχέδια λόγω κορωνοϊού - Τον "τελειώνουν";

Είναι ήδη στο εξωτερικό. Σημαντική απόφαση υγείας.

ΑΕΚ - Νέλσον Ολιβέιρα: Ο sportdog από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του τραυματισμού του Ολιβέιρα είχε καταγράψει πως η πάθηση, το πρόβλημα του Πορτογάλου επιθετικού στους κοιλιακούς/προσαγωγούς ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγούσε στην επέμβαση.

Ο Ολιβέιρα πήγε στην πατρίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες από σχετικό, καταρτισμένο στην αντιμετώπιση της πάθησης του, γιατρό, με στόχο να εξαντλήσει τα περιθώρια να ιαθεί με συντηρητική αγωγή. Και με αυτόν τον τρόπο να έβλεπε μέχρι που μπορεί να φτάσει με αυτόν τον τρόπο, παρατείνοντας ουσιαστικά την ημερομηνία που θα χρειάζονταν να  μπει στο χειρουργείο, αφού κάτι τέτοιο δεν γίνεται κανείς με τη συγκεκριμένη πάθηση να το αποφύγει. 

Η θεραπεία στην Πορτογαλία πήγε καλά για τον Ολιβέιρα, ο ίδιος προετοιμάζονταν για επιστροφή στα γήπεδα και στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα από την 3η αγωνιστική των play-off θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει και τον βασικό στόχο της προσπάθειας του να μείνει… ενεργός αυτήν την περίοδο: να μεγιστοποιήσει δηλαδή τις πιθανότητες του να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας στο Euro.

Τον πρόλαβε όμως η πανδημία. Όλα πηγαίνουν προς τα πίσω χρονικά, θεωρείται δεδομένο πως το Euro θα μετατεθεί, οπότε και η σκοπιμότητα και η στόχευση του Νέλσον Ολιβέιρα διαφοροποιείται, αφού είναι προφανές πλέον ότι τον συμφέρει και χρονικά και βάσει κατάστασης του, να υποβληθεί άμεσα στην – έτσι κι αλλιώς απαραίτητη όπως έχει ξεκαθαριστεί – επέμβαση για να αντιμετωπίσει δραστικά και αποτελεσματικά το πρόβλημα του, ώστε με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, σε επίπεδο καλοκαιρινής προετοιμασίας, να είναι απολύτως υγιής και στο 100%.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το καλοκαίρι αναμένονται νέες προτάσεις για τον Ολιβέιρα και σίγουρα τότε θα ήθελε τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ίδιος να είναι απολύτως υγιής χωρίς ιατρικές εκκρεμότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει χαμός! Πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ σε ταινία πορνό του Σειρηνάκη (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags