Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Όλα όσα ειπώθηκαν στην έφεση της Ξάνθης - Πότε βγαίνει η απόφαση για πολυιδιοκτησία και ΠΑΟΚ
| 2020-03-17 16:57:00

Όλα όσα ειπώθηκαν στην έφεση της Ξάνθης - Πότε βγαίνει η απόφαση για πολυιδιοκτησία και ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Όλα όσα ειπώθηκαν στην έφεση της Ξάνθης - Πότε βγαίνει η απόφαση για πολυιδιοκτησία και ΠΑΟΚ

Παρέμβαση και από Ολυμπιακό. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Για 3.5 ώρες διήρκεσε η έφεση της Ξάνθης για το -5 της μετοχικής της σύνθεσης, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το προεδρείο έδωσε προθεσμία για υπόμνημα τόσο στην ακριτική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό που είχε καταθέσει έφεση, για την Τρίτη 24/3, οπότε η απόφαση αναμένεται από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, καθώς δεν έχει εκδοθεί απόφαση ούτε για την πολυιδιοκτησία, τα υπομνήματα για την οποία θα κατατεθούν επίσης μέχρι τις 24/3.

Οι δικηγόροι των δύο ομάδων, αναμένεται να στείλουν μέσω αυτών των υπομνημάτων όλα τα στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής, ενώ την ίδια δυνατότητα για υπόμνημα με νέα στοιχεία, έχει φυσικά και η πλευρά του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, πως η συγκεκριμένη διαδικασία, αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης δε δεύτερο βαθμό, καθώς η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, έχει κρίνει ένοχες τις δύο ομάδες, έχοντας επιβάλει αφαίρεση 7 βαθμών από τον Π.Α.Ο.Κ. και συνολικά 12 από τους Ακρίτες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκδίκαση της Τρίτης ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags