31/03/20 - 13:52

Πήρε θέση η ΕΠΟ - Τι δήλωσε για τις καταγγελίες για το γήπεδο στο Γουδί

Sportdog Team
Πήρε θέση η ΕΠΟ - Τι δήλωσε για τις καταγγελίες για το γήπεδο στο Γουδί
738views 0shares
TAGS

Θέση πήρε οι ΕΠΟ για τις καταγγελίες σχετικά με γήπεδο στον Γουδί.

Συγκεκριμένα μια ομάδα 50 ατόμων έπαιξαν ποδόσφαιρο σ’ ένα γήπεδο που βρίσκεται 50 μέτρα πίσω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πίσω από την σχολή χωροφυλακής και από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι όλα αυτά έγιναν υπό την ανοχή της ομοσπονδίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της, μιας και το γήπεδο δεν της ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

Σε απάντηση ψευδέστατων δήθεν καταγγελιών και αποκαλύψεων από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, σχετικά με την όποια χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 "υπό την ανοχή της διοίκησης της Ε.Π.Ο." (!!!), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Το εν λόγω γήπεδο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ετ.Α.Δ.), , η οποία  έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντηρήσής του.

Η Ετ.Α.Δ. έχει επίσης την πλήρη αποκλειστικότητα στην λήψη αποφάσεων για τη χρήση του και το παραχωρεί κατόπιν σχετικής αιτήσεως και αδείας σε κοινωνικους και αθλητικούς φορείς, σχολεία, ή το διαθέτει στο κοινό.

Ανάλογα με τις ανάγκες της κι εφόσον το επιτρέπει ο προγραμματισμός του γηπέδου, το χρησιμοποιεί και η Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήσεώς της στην Ετ.Α.Δ.

Τούτων δοθέντων, είναι προφανές -και στους πλέον κακόπιστους- ότι το γήπεδο αυτό δεν ανήκει στην Ε.Π.Ο. και δεν είναι κατ'ουδένα τρόπο "ενωσιακό".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ