Facebook Pixel Superleague: Απίστευτα πράγματα: "Συμφωνία" ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα - "Κόντρα" στον Ολυμπιακό ο Άρης!
| 2020-04-02 18:05:00

Απίστευτα πράγματα: "Συμφωνία" ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα - "Κόντρα" στον Ολυμπιακό ο Άρης!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα: "Συμφωνία" ΠΑΟ-ΠΑΟΚ  για το πρωτάθλημα - "Κόντρα" στον Ολυμπιακό ο Άρης!

Superleague: Στον… αέρα παραμένει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς τα μέλη της σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, αποφάσισαν να δώσουν παράταση στην αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου.

Στη συζήτηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι εντάσεις όπως χαρακτηριστικά το… επεισόδιο ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του Βόλου, υπήρξαν αρκετές διαφορετικές απόψεις, όμως έπεσε για πρώτη φορά επίσημα στο τραπέζι η πρόταση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Την πρόταση κατέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος και συμφώνησαν Άρης (με τους Κίτρινους να διευκρινίζουν μετά πως θέλουν διακοπή με επικύρωση βαθμολογίας, άρα και πρωταθλή!), ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναιτωλικός, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού τελικά να δέχεται μία μικρή παράταση, αλλά μόνο για δύο εβδομάδες.

Ο Γιάννης Αλαφουζος στη δευτερολογία του είπε ότι το Βέλγιο διέκοψε το πρωτάθλημα του και θα ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Φανταστείτε αν ένας παίκτης έχει στην προπόνηση κορωνοϊό. Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση να γίνει σε δύο και όχι σε τρεις εβδομάδες»!

Στην άποψη αυτή συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ τελικά, όπως είχε συμβεί και στην αρχική τοποθέτηση του Αλαφούζου με την πρόταση-βόμβα για οριστική διακοπή, με τον Μάκη Γκαγκάτση να προτείνει να συναντηθούν ξανά στις 24 Απριλίου, ενώ ο Γιώργος Σπανός του Ατρομήτου σημείωσε πως πλέον υπάρχει στο τραπέζι και η πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης: «Διακοπή αν χρειαστεί, αλλά χωρίς παύλα…»

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του και με παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεκαθάρισε πως πρέπει να περιμένουν δύο – τρεις εβδομάδες μέχρι την τελική τους απόφαση, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία… παύλα στον πρωταθλητή.

Η ΑΕΚ μέσω του Μάκη Λυσάνδρου συμφώνησαν να υπάρξει αναστολή δύο εβδομάδες και να ξανασυζητήσουν το θέμα, ενώ Ξάνθη και Κούγας ζήτησαν να γίνουν τα πλέι οφ.

Αναλυτικά η Λίγκα αναφέρει:

«Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags