Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Διούδης μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Πρόταση που θα συζητηθεί
| 2020-07-06 21:34:00

Τρελαμένος Διούδης μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Πρόταση που θα συζητηθεί

Sportdog Team
Τρελαμένος Διούδης μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό! Πρόταση που θα συζητηθεί

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την σπουδαία επέμβασή του στην εκτέλεση πέναλτι του Βαλμπουενά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης στην κάμερα του PAO TV:

«Θεωρώ με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Τακτικά σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε πολύ καλή προσέγγιση δεν δεχθήκαμε φάσεις από έναν αντίπαλο που έχει αποδείξει ότι είναι επικίνδυνος. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες όπως του Μακέντα στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δύο με τον Καμπετσή στο δεύτερο για να πάρουμε την νίκη σε ένα ματς που εκτός από το πέναλτι δεν απειληθήκαμε».

Για το αν με βάση την εικόνα της ομάδας κρίνει πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους βαθμούς: «Ναι σίγουρα νομίζω το κακό ξεκίνημα μας στοίχισε στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί αργήσαμε να πάρουμε μπρος σαν ομάδα, να παίρνουμε τις νίκες, δείξαμε στην συνέχεια ότι είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Αυτό που θέλω να κρατήσω όμως είναι ότι πλέον στα πλέι οφ αγωνιζόμαστε με πολλά νέα παιδιά, με παιδιά από τις ακαδημίες, με πολλούς Έλληνες, νομίζω είναι πολύ σημαντικό σε ένα ντέρμπι αιωνίων. Παίξαμε με 8 Έλληνες από τους οποίους οι μισοί προέρχονται από την ακαδημία, το οποίο είναι σημαντικό και πρέπει να το κρατήσουμε και να χτίσουμε».

Για τη φάση του πέναλτι και την απόκρουσή του: «Πάντα βλέπουμε εκτελέσεις από πριν από τα παιχνίδια με τον προπονητή μου, όμως το έχω ξαναπεί πιο πολύ το πέναλτι είναι της στιγμής και το τι ψυχολογία και τι ένστικτο έχεις. Στην συγκεκριμένη φάση είχα το ένστικτο ότι ο αντίπαλος θα εκτελέσει προς εκείνη την γωνία και ευτυχώς αυτό έγινε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags