Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Ρίχνει πολύ χρήμα ο Μαρινάκης για την "καψούρα" του Μαρτίνς - "Σκάει" μεγάλη πώληση στο Λιμάνι!
| 2020-08-17 11:13:00

Ρίχνει πολύ χρήμα ο Μαρινάκης για την "καψούρα" του Μαρτίνς - "Σκάει" μεγάλη πώληση στο Λιμάνι!

Sportdog Team
Ρίχνει πολύ χρήμα ο Μαρινάκης για την "καψούρα" του Μαρτίνς - "Σκάει" μεγάλη πώληση στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Σε… φουλ ρυθμούς τρέχουν εδώ και λίγες ημέρες τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν κλείσει οι περισσότερες υποθέσεις που τους απασχολούν.

Θυμίζουμε πως ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ την Τετάρτη θα έρθει και ο Ραφίνια. Από εκεί και πέρα όμως, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά και σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει κι άλλον έναν παίκτη από τη διοίκηση και μάλιστα σε θέση-έκπληξη.

Ο λόγος για τον Πέπε (Πέδρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες), τον χαφ τη Γκιμαράες, τον οποίο ήθελε ο Πορτογάλος κόουτς τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη, όμως τα λεφτά που απαιτούνταν ήταν απλησίαστα και έτσι πήγε στον Καφού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του Πέπε συζητήθηκε ξανά στην τελευταία συνάντηση κορυφής στο Λιμάνι από τότε αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τη Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία πάντως ζητάει πάρα πολλά χρήματα για να δώσει τον 23χρονο άσο. «Λόγο» στη μεταγραφή του έχει και η Μπενφίκα. Οι «Αετοί» έχουν το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου μέσου και παράλληλα δικαίωμα… άποψης για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης.

Ο Πέπε ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπενφίκα. Η πορεία του στο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας είναι εντυπωσιακή, καθώς από τα 15 του χρόνια, έχει σχεδόν 80 συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ενώ ήδη έχει κερδίσει κλήσεις στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος! Μετά από δύο περιόδους προσαρμογής σε Εστορίλ (ως δανεικός) και Βιτόρια Γκιμαράες (ως δανεικός), η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Η άφιξη πάντως του Πέπε, εάν τελικά προχωρήσει η υπόθεση, ενδέχεται να προκαλέσει… καραμπόλες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει η σεναριολογία για τους Καμαρά και Γκιλιέρμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags