Facebook Pixel ΑΕΚ - Νασίμ Χνιντ: "Δίψα" για να παίξει στην ΑΕΚ - Απίστευτο τι έκανε για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα - Σκάει μεταγραφή!
| 2020-08-19 23:16:00

"Δίψα" για να παίξει στην ΑΕΚ - Απίστευτο τι έκανε για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα - Σκάει μεταγραφή!

Sportdog Team
"Δίψα" για να παίξει στην ΑΕΚ - Απίστευτο τι έκανε για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα - Σκάει μεταγραφή!

ΑΕΚ - Νασίμ Χνιντ: Σε διαδικασία επικοινωνίας και διευθέτησης κάποιων τελικών διαδικαστικών λεπτομερειών εξακολουθούν να βρίσκονται έως αυτή την ώρα ΑΕΚ και Σφαξιέν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ.

Αυτή η μεταγραφή πάντως γίνεται επειδή πήρε και ο ίδιος ο παίκτης την υπόθεση πάνω του…  Για να φτάσουν οι δυο σύλλογοι στην τελική ευθεία και να συζητούν ακόμη και τώρα τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η στάση του παίκτη, ο οποίος από την Αθήνα όπου βρίσκεται, έκανε τα πάντα για να πείσει την ομάδα του ότι θέλει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα μάλιστα τηλέφωνο τον έπαιρνε μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Ρούντι Κρολ από την Κουβέιτ προκειμένου να τον πείσει να πάει στην ομάδα του! Ο Κρολ ήταν ο προπονητής του στη Σφαξιέν, αυτός που ανέδειξε στην ουσία και τον έχει τεράστια αδυναμία. Μάταια… Ο Χνιντ θέλει η ΑΕΚ και το έδειξε… Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι χάρισε στην Σφαξιέν μέχρι και χρωστούμενα προκειμένου να διευκολύνει τις συζητήσεις και να επέλθει συμφωνία με την ΑΕΚ.

Να τονιστεί επιπλέον, πως όπως εξήγησε ο ίδιος ο παίκτης στους ανθρώπους της ΑΕΚ το όνομά του προφέρεται σωστά ως Νασίμ Χνιντ.  

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags