Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μοναδική συμβουλή του Φέργκιουσον στον Μουρίνιο
| 2020-08-27 02:31:00

Η μοναδική συμβουλή του Φέργκιουσον στον Μουρίνιο

Sportdog Team
Η μοναδική συμβουλή του Φέργκιουσον στον Μουρίνιο

Μέσω του All or Nothing, του ντοκιμαντέρ της Amazon που είναι αφιερωμένο στην Tottenham, ήρθε στην επιφάνεια η μοναδική συμβουλή που έχει δώσει στον Jose Mourinho ο Sir Alex Ferguson.

Μόλις μερικές μέρες έχουν απομείνει για την πρεμιέρα του All or Nothing, με μερικά βίντεο σχετικά με τη σειρά να κάνουν την εμφάνιση τους. Σε ένα από αυτά, ο «Special One» είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Tottenham, Daniel Levy, αποκαλύπτοντας τη μία και μοναδική συμβουλή που του είχε δώσει ο «θρύλος» της Manchester United, όπως ισχυρίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είπα ευθέως στον Dele πως δεν προπονείται καλά. Δεν ήταν καταστροφή, αλλά δεν ήταν σαν τον Harry Kane που ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις. Η μοναδική συμβουλή που μου έδωσε ο Sir Alex Ferguson σε δυόμιση χρόνια ήταν να αγοράσω τον Dele Alli. ‘Αυτό το παλικάρι, η νοοτροπία που έχει, ο τρόπος που παίζει και η επιθετικότητα που βγάζει. Είναι παίκτης για τη Manchester United. Αγόρασε τον’. Είχε ‘μάτι’. Αλλά δεν είναι καλός στις προπονήσεις, πρέπει να του δώσουμε κίνητρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός των Manchester United και Chelsea στο συγκεκριμένο απόσπασμα.

ΠΗΓΗ: eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags