Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Top ομάδα παίρνει Ρισβάνη - Φεύγει από Ολυμπιακό και πάει Άρη - Μπλόκο Μαρτίνς για Κάιπερς!
| 2020-09-23 18:08:00

Top ομάδα παίρνει Ρισβάνη - Φεύγει από Ολυμπιακό και πάει Άρη - Μπλόκο Μαρτίνς για Κάιπερς!

Του Αδέσποτου
Top ομάδα παίρνει Ρισβάνη - Φεύγει από Ολυμπιακό και πάει Άρη - Μπλόκο Μαρτίνς για Κάιπερς!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9.

Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια είναι τα χρήματα για τη… χρυσή μεταγραφή του Φετφατζίδη στο Κατάρ, ποιον στόπερ κλείνει ο Άρης μετά την προσθήκη του Ματέο Γκαρσία και η… καραμπόλα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Διαβάστε κάποια από τα θέματα της εκπομπής και ακούστε την ξανά ΕΔΩ

** Τελείωσε η μεταγραφή του Φετφατζίδη στο Κατάρ και στην Αλ Κορ. Το είπε ήδη στον Μάντζιο και στους συμπαίκτες του. Τα λεφτά είναι πολύ και συγκεκριμένα θα πάρει για τρία χρόνια 4.5 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται για την άφιξη του Ματέο Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα, πάει και για αριστερό μπακ και για στόπερ ο Καρυπίδης και ανάμεσα στους Έλληνες υποψηφίους είναι οι Πασαλίδης του Αστέρα και Ρισβάνης του Ατρομήτου. Τον πρώτο τον… ψήνουν με 300.000 ευρώ και τον δεύτερο με 180.000 ευρώ.

** Κοντά στον Άρη, ως ελεύθερος ή με κάποιο ποσοστό να παραμένει στον Ολυμπιακό, είναι ο νεαρός Γιώργος Μαρίνος. Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει στον 20χρονο αριστερό εξτρέμ, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

** Ο Ατρόμητος μετά την αποχώρηση του Βέλλιου, που πήγε Άσκολι, ψάχνονται για επιθετικό. Η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου δείχνει να έχει κολλήσει λόγω Κάναντι, ο οποίος θέλει να φέρει στο Περιστέρι τον Κάιπερς από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς όμως δεν έχει δώσει ακόμα το «οκ» για την αποχώρησή του Βέλγου φορ, καθώς στο Λιμάνι δεν είναι σίγουροι για την κατάσταση που θα επιστρέψει ο Σουντανί μετά τον τραυματισμό του και την πολύμηνη απουσία του. Ο Αλγερινός θα είναι ο τρίτος πίσω από Ελ Αραμπί και Χασάν, όμως εάν δεν επιστρέψει στο 100%, ο Κάιπερς αποτελεί εναλλακτική επιλογή και για αυτό παραμένει στην ομάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Μεταγραφή-έκπληξη από τον Μαρινάκη - Έκλεισε Έλληνα στόπερ - Τον ξέρεις;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags