Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κύπριος "ξεφτιλίζει" τον ΠΑΟΚ: "Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός - Θα τον νικήσουμε στη Λευκωσία"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-24 11:55:00

Κύπριος "κράζει" τον ΠΑΟΚ: "Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός - Θα τον νικήσουμε στη Λευκωσία"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κύπριος "κράζει" τον ΠΑΟΚ: "Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός - Θα τον νικήσουμε στη Λευκωσία"!

ΠΑΟΚ: Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ήταν περισσότερo επιθετικός απέναντι στην Ομόνοια εξέφρασε ο Πέτρος Παπαγιώργης. Ο ρεπόρτερ της κυπριακής ομάδας μίλησε στο sportdog για την εικόνα που σχημάτισε για τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να μην ασκήσει πίεση. Μάλιστα, χαρακτήρισε την ελληνική ομάδα κατώτερο από τον Ολυμπιακό.

Ποια εικόνα σχημάτισες για τον ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση με την Ομόνοια;

"Δεν είμαι καλός γνώστης του ΠΑΟΚ. Αυτό που είδα είναι μία ομάδα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής. Ειδικά με την Ομόνοια έτσι όπως εμφανίστηκε στην Τούμπα δεν μπορούσε να μην παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Όμως δεν μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή της. Δυσκολεύεται πάρα πολύ. Η Ομόνοια ήταν πολύ δυνατή στον άξονα. Έβγαζε μπαλιές δεξιά και αριστερά και αυτοί έκαναν γυρίσματα. Έτσι δεν μπορείς να δυσκολέψεις μια ομάδα. Ούτε ο Τσόλακ έχει όγκο μέσα στην περιοχή, για να μπορεί να δουλέψει παραγωγικά. Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης".

Πώς σου φάνηκε το σχήμα με τρία στόπερ που χρησιμοποιεί ο Φερέιρα;

"Για να είμαστε ειλικρινείς. Δεν ασκήθηκε τρομερή πίεση στην άμυνα για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Πρόσεξα όμως ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι από πίσω. Δεν περνούσε και από τα χαφ η μπάλα. Εγώ περίμενα πιο καλό τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα, η οποία σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό είναι σαφώς κατώτερη".

Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης;

"Πριν το ματς παρατήρησε ένα στατιστικό. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 70 τελικές και έχει σκοράρει 6 φορές. Μιλάμε για ένα ποσοστό ευστοχίας 8,5%. Αυτό σημαίνει ότι έχει θέμα στο σκοράρισμα. Και στη δημιουργία είχε θέμα με την Ομόνοια. Κρατούσε μεν μπάλα, αλλά δεν ήξερε που να τη δώσει. Παρατήρησα επίσης, ότι στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ περίμενε την Ομόνοια πίσω από το κέντρο. Αν ήταν πιο aggressive και έπαιζε πιο μπροστά, έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Δυσκολευόταν ο ΠΑΟΚ".

Πως σχολιάζεις τις κινήσεις από τον πάγκο;

"Άργησε να βάλει Μπίσεσβαρ. Περίμενα αυτήν την κίνηση νωρίτερα, όταν από τα πόδια του συγκεκριμένου παίκτη βγήκε η ασίστ για το 1-1 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλει δουλειά ο ΠΑΟΚ. Περίμενα να ασκήσει περισσότερη πίεση στην Ομόνοια".

Ποια αίσθηση άφησε στην Ομόνοια το ματς;

"Δεν πανηγυρίζει, αλλά είναι ικανοποιημένη η Ομόνοια με την ισοπαλία".

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλες πιθανότητες νίκης στο επαναληπτικό παιχνίδι;

"Βεβαίως. Υπάρχει αισιοδοξία για νίκη στη Λευκωσία μετά από αυτό που είδαμε".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μάτος; Τρελό χουνέρι παικταρά σε ΠΑΟΚ - "Βράζει" ο Σαββίδης - Δεν πίστευε ότι τον… πούλησαν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags