Facebook Pixel Άρης - Γιάννης Μιχαλήτσος: Βόμβα! "Πρωτάθλημα ο Άρης - Ποιος Φέτφα; Ο παικταράς είναι..."
| 2020-11-02 21:02:00

Βόμβα! "Πρωτάθλημα ο Άρης - Ποιος Φέτφα; Ο παικταράς είναι..." - "Μπηχτή" για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβα! "Πρωτάθλημα ο Άρης - Ποιος Φέτφα; Ο παικταράς είναι..." - "Μπηχτή" για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Άρης - Γιάννης Μιχαλήτσος: Ο παλαίμαχος άσος των Κίτρινων και νυν προπονητής μίλησε στο sportdog για την πορεία της ομάδας.

"Μπορεί να πάρει πρωτάθλημα"

"Ο Άρης έκανε 15 μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε κάποια κενά στην απόδοσή του αλλά ήταν σημαντικό ότι κέρδιζε. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν το καλύτερό του φέτος, θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ και πλέον οι παίκτες δείχνουν ότι βρίσκονται στο γήπεδο", ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του στο sportdog ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής.

Μπορεί να συνεχίσει στην πρώτη θέση για καιρό η ομάδα;

"Κάποια από τα χρόνια που ήμουν στον Άρη, φτάναμε μέχρι τον Μάρτη και αντέχαμε πρώτοι. Στον Άρη δεν πρέπει να αρχίσει η πίεση του πρώτου, γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να τη διαχειριστεί. Να κερδίζει κάθε παιχνίδι είναι το σημαντικό. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά θα πρέπει να κοιτάζει ματς-ματς και μετά θα έρθουν τα καλύτερα. Δεν ξέρω αν θα αντέξουν την πίεση οι παίκτες, από αυτή την άποψη δεν είναι καλό να λέμε ότι πηγαίνει για πρωτάθλημα. Μπορεί να το πάρει, αλλά δεν χρειάζονται λόγια. Η ομάδα έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα ενώ οι άλλοι έχουν και την Ευρώπη".

"Το μείον του Φέτφα σε σχέση με Γκαρσία"

Όταν είχε συμφωνήσει με τον Μάντζιο η ομάδα υπήρχαν αρνητικές φωνές, αλλά φαίνεται ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει τον τρόπο για να κρατήσει την ομάδα στην κορυφή.

"Μια χαρά πηγαίνει την ομάδα, έχει μόνο νίκες. Αλλά το σημαντικό είναι η διάρκεια. Γνωρίζει τον Άρη, ήταν και παίκτης της ομάδας, γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πηγαίνει καλά και πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα. 15 μεταγραφές δεν είναι εύκολο πράγμα σε μια ομάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες. Πέρσι πήγαινε με το στανιό σε κάποια παιχνίδια, φέτος είναι αλλιώς. Έχει κάποια θέματα στην άμυνα βέβαια και στους επιθετικούς που έχουν σκοράρει μόνο ένα γκολ. Στην άμυνα πρέπει να βρεθεί χημεία, αλλά είναι σε καλό δρόμο".

Υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζετε στον Άρη;

"Ο Ματέο Γκαρσία είναι πολύ καλός. Ο Φετφατζίδης είχε ως μείον σε σχέση με τον Ματέο ότι δεν συμμετείχε στον αμυντικό κομμάτι όταν χανόταν η μπάλα. Ο Ματέο, μάλιστα, σκοράρει περισσότερο από τον Φέτφα και συμμετέχει περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι. Ο Σίλβα έχει ταχύτητα και μπορεί να παίξει ακόμα και φορ. Ο Τζέκο επίσης είναι από εκείνους που μου αρέσουν πολύ. Ο Γκάμα, εντάξει, είναι ο,τι πιο ποιοτικό έχει η ομάδα, αλλά τον ξέρουμε από πέρσι".

"Οι άλλοι δεν ξέρω αν..."

Πώς σχολιάζετε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Φετφατζίδης, που ακούγεται λόγω της οφειλής προς τον Άρη από τη μεταγραφή του.

"Ακόμα πιο δυνατός θα γίνει αλλά θα έχει υπερβολικά πολλούς μεσοεπιθετικούς. Τώρα έχει ήδη πολλούς και καλούς παίκτες σε αυτή τη θέση. Ήρθε ο Ματέο, ήρθε και ο Μπερτόλιο, αν έρθει και ο Φέτφα θα είναι πολλοί. Ο Άρης δεν έχει Ευρώπη, έχει ένα ματς την εβδομάδα. Πάντα ένας καλός παίκτης είναι σημαντικός, αλλά ο προπονητής μπορεί να έχει πρόβλημα με τόσους καλούς παίκτες σε κοινές θέσεις".

Τέλος, πώς πρέπει να κινηθεί στη συνέχεια η ομάδα για να μην έχει πρόβλημα;

"Να μην τους καταβάλει η πίεση του ότι είναι πρώτοι και να πηγαίνουν κάθε Κυριακή ακόμα και στα ντέρμπι (που θα βρουν τις άλλες μεγάλες ομάδες κουρασμένες λόγω Ευρώπης) για να κερδίσουν. Έχει όλες τις δυνατότητες για να το κάνει. Οι άλλοι δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν και με τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια ενδιάμεσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πληροφορία-βόμβα για Έλληνα άσο των BIG-4! Έρχεται μεγάλη πρόταση - Τον... σπρώχνει η ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags