Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πόντιος Πιλάτος" η UEFA - Έπαυσε τον παράγοντα όχι την ομάδα - Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα!
| 2020-11-04 21:25:00

"Πόντιος Πιλάτος" η UEFA - Έπαυσε τον παράγοντα όχι την ομάδα - Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα!

Sportdog Team
"Πόντιος Πιλάτος" η UEFA - Έπαυσε τον παράγοντα όχι την ομάδα - Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα!

Η UEFA ανέλαβε δράση, προχωρώντας στην αναστολή των καθηκόντων του υπεύθυνου επικοινωνίας της Καραμπάχ, Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ, ο οποίος ευχήθηκε θάνατο στους Αρμένιους.

Η Ευρωπαίκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επέβαλλε κυρώσεις στον Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ, μετά την δημοσίευσή του στα social media, όπου ευχόταν θάνατο σε όλους τους Αρμένιους.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις παραμένουν μεγάλες, καθώς η απόφαση της UEFA να τιμωρήσει αποκλειστικά τον παράγοντα και όχι τον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπεί, μοιάζει παράλογη!

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν έγραψε σε ανάρτησή του, την οποία λίγο αργότερα διέγραψε:

"Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους, γυναίκες, παιδιά και γέρους, χωρίς διακρίσεις. Αν δεν τους σκοτώσουμε, κρατήστε εμάς και τα παιδιά μας ασφαλή" .

Η δήλωση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Αρμενίας, η οποία ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να πάρει άμεσα θέση για το περιστατικό και να αποβάλει την Καραμπάχ από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με ανακοίνωσή της η UEFA έκανε γνωστό ότι θέτει τον Ιμπραχίμοφ εκτός των καθηκόντων του και γενικότερα, εκτός ποδοσφαίρου μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας:

"Ο Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ απαγορεύεται προσωρινά να ασκήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο έως ότου ο Οργανισμός Ελέγχου και Δεοντολογίας της UEFA αποφασίσει σχετικά με τα στοιχεία της υπόθεσης'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags