Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Μεγάλη ευκαιρία του Άρη - Στις πρώτες θέσεις μέχρι τέλους - Τώρα μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό γιατί..."
| 2020-11-23 19:19:00

"Μεγάλη ευκαιρία του Άρη - Στις πρώτες θέσεις μέχρι τέλους - Τώρα μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό γιατί..."

Sportdog Team
"Μεγάλη ευκαιρία του Άρη - Στις πρώτες θέσεις μέχρι τέλους - Τώρα μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό γιατί..."

Άρης - Ολυμπιακός: Τη μεγάλη ευκαιρία να νικήσει τον Ολυμπιακό και να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague έχει ο Άρης, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο "Μετρόπολις" και τόνισε πως οι Κίτρινοι έχουν τα... προσόντα για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ αποθέωσε τον νεαρό τερματοφύλακα Σιαμπάνη!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα ρεκόρ που σπάει ο Άρης: «Για να μπορείς να δημιουργείς ρεκόρ χρειάζονται μεγάλες νίκες. Είναι η ιδανική στιγμή για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Έχουν ενδιάμεσο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα. Ο Άρης βέβαια δεν έχει τον κόσμο του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χθες έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, μεσοεπιθετικά είναι τρομερός. Μπορεί να μπει σε διαφορετική τροχιά από αυτή που ήταν τόσα χρόνια».

Για τις διαφορές Ένινγκ και Μάντζιου: «Δεν μπορείς να πεις κάτι γιατί η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί και από τον κ. Ένινγκ. Η διαχείριση από τον Μάντζιο είναι όμως πολύ καλή. Το δύσκολο είναι να φτιάξεις και να δημιουργείς πιο πολλά πράγματα, και το έχει καταφέρει πιστεύω».

Για τον Σιαμπάνη: «Αυτό το παιδί αξίζει σίγουρα την ευκαιρία του και θα πάρει την θέση βασικού. Έχει καλή αντιληπτική ικανότητα, καλή σωματοδομή και ο Άρης του δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρα του».

Για το αν μπορεί να συνεχίσει ο Άρης σε αυτόν τον ρυθμό: «Δικαιολογείται ο Άρης για την θέση του. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι και η ταχύτητα της ομάδας εκτός της ποιότητας του. Έχει μεγάλες πιθανότητες για να πάει μέχρι το τέλος και να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags