Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντρέ Βιεϊρίνια: Ατομικό και σήμερα ο Βιεϊρίνια - Θα προλάβει ή όχι τον Άρη; - Αυτός έκανε θεραπεία
| 2020-12-08 21:04:00

Ατομικό και σήμερα ο Βιεϊρίνια - Θα προλάβει ή όχι τον Άρη; - Αυτός έκανε θεραπεία

Sportdog Team
Ατομικό και σήμερα ο Βιεϊρίνια - Θα προλάβει ή όχι τον Άρη; - Αυτός έκανε θεραπεία

ΠΑΟΚ - Αντρέ Βιεϊρίνια: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, εξαιτίας μιας θλάσης α' βαθμού που τον ταλαιπωρεί και η συμμετοχή του κόντρα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη είναι ακόμα αμφίβολη.

Τέλος, ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω του μικρού οιδήματος στον αριστερό δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2020-21 και θέλει να το κάνει όπως του αρμόζει, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Γρανάδα.

Ελπίδες πρόκρισης μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σίγουρα αποτελεί πρόκληση και το θετικό αποτέλεσμα ανάγκη τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, λοιπόν, προετοιμάζεται για την κόντρα με τους Ισπανούς στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προπόνηση της Τρίτης (08.12) στο πρώτο κομμάτι είχε να κάνει με τη φυσική κατάσταση και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα στο μισό γήπεδο, το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι ενόψει Πέμπτης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε θεραπεία λόγω του μικρού οιδήματος στον αριστερό δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί. Ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται στην Ιταλία όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο αποθεραπείας του μετά την επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης στον πρόσθιο χιαστό.

Εκτός μάχης για την Πέμπτη (10.12) είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Κύπρου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags