Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παραλίγο να χαλάσει η μεταγραφή του Γιαννούλη λόγω Brexit
| 2021-02-10 17:25:00

Φοβερό παρασκήνιο - Παραλίγο να χαλάσει η μεταγραφή του Γιαννούλη για... απίθανο λόγο!

Sportdog Team
Φοβερό παρασκήνιο - Παραλίγο να χαλάσει η μεταγραφή του Γιαννούλη για... απίθανο λόγο!

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραχωρήθηκε πριν λίγο καιρό στη Νόριτς, με τον Δικέφαλο να περιμένει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του το καλοκαίρι, όταν και θα ενεργοποιηθεί -εκτός απροόπτου- η υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Παρ΄ όλα αυτά, η μεταγραφή του Έλληνα μπακ παραλίγο να... τιναχτεί στον αέρα την τελευταία στιγμή εξαιτίας του "Brexit", όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Νόριτς, Στιούαρτ Γουέμπερ.

«Θα ήθελα να έχουμε κλείσει νωρίτερα τη μεταγραφή του Γιαννούλη, διότι δουλεύαμε καιρό πάνω σε αυτή. Είναι απογοητευτικό ότι ενώ ξέραμε τις δυσκολίες που υπήρχαν γύρω από το θέμα, αργήσαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Με την απόκτηση του Γιαννούλη έχουμε έναν φανταστικό παίκτη που παραλίγο λόγω των νέων δεδομένων και του Brexit να μην είχαμε το δικαίωμα να τον αποκτήσαμε. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους μας Σαμ Χολ και Άντι Μπλοφέλντ γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά δουλεύοντας πάνω στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας μιλώντας την Τετάρτη (10/2) στα βρετανικά media.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags