Facebook Pixel Νάπολι – Serie A: Μεγάλη νίκη της Νάπολι με 3-1 επί της Μπολόνια
| 2021-03-08 00:20:00

Νάπολι για... αστέρια - Ο Ινσίνιε τους έβαλε στο... παιχνίδι του Champions League (BINTEO)

Sportdog Team
Νάπολι για... αστέρια - Ο Ινσίνιε τους έβαλε στο... παιχνίδι του Champions League (BINTEO)

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχαν οι Ναπολιτάνοι που τους φέρενι μια... ανάσα από την τέταρτη θέση

Νάπολι – Serie A: Πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια πέτυχαν οι παρτενοπέι που τους ξαναβάζει στο κυνήγι του τελευταίου εισιτηρίου για το Champions League κερδίζοντας με 3-1 την Μπολόνια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' με τον Ινσίνιε, με τους ροσομπλού να βγάζουν αντίδραση στη συνέχεια καθώς είχαν δοκάρι με τον Σκοβ Όλσεν και δύο γκολ του Παλάσιο που δεν μέτρησαν. Στο 53’ πέρασε στην αναμέτρηση ο Όσιμεν στη θέση του Μέρτενς και στο 65’ ήταν αυτός που έκανε το 2-0. Στο 73’ ο Σοριάνο μείωσε για ην ομάδα του Μιχάιλοβιτς, όμως το δεύτερο γκολ του Λορέντσο Ινσίνιε στο 76’ έγραψε το τελικό 3-1. Πλέον η Νάπολι έχει μια καυτή τριάδα αγώνων για τη Serie A που την περιμένει καθώς σε εφτά μέρες παίζει με Μίλαν (14/3, εκτός), Γιουβέντους (17/3, εκτός) και Ρόμα (21/3)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (22' Χισάι), Φαμπιάν, Ντέμε, Πολιτάνο, Ζιελίνσκι (79' Ρούι), Ινσίνιε (79' Ελμάς), Μέρτενς (53' Οσιμέν)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Ντανίλο, Σουμαορό, Εμπαγέ (76' Μεδέλ), Πόλι (58' Ντομίνγκες), Σβάνμπεργκ (76' Βινιάτο), Σκοβ Όλσεν (76' Ορσολίνι), Σοριάνο, Σανσόνε (65' Μπάροου), Παλάσιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags