Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Δηλώσεις Κρμέντσικ που προκαλούν... σεισμό στον ΠΑΟΚ - Τι είπε για την παραμονή του
| 2021-03-20 14:36:00

Ατάκα Κρμέντσικ που προκαλει... σεισμό στον ΠΑΟΚ - Τι είπε για την παραμονή του - Θέλει;

Sportdog Team
Ατάκα Κρμέντσικ που προκαλει... σεισμό στον ΠΑΟΚ - Τι είπε για την παραμονή του - Θέλει;

Ο επιθετικός του "δικεφάλου του Βορρά" μίλησε ξανά για τις πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Ο Τσέχος επιθετικός των "ασπρόμαυρων" περνάει καλά στην Θεσσαλονίκη και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει σε αυτή και τη νέα χρονιά. Ο φορ του "δικεφάλου του Βορρά" έκανε και πάλι δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα και ανέφερε και πάλι ότι ο στόχος του είναι να παραμείνει κάτοικος... Τούμπας και την επόμενη χρονιά ακόμα και σαν... δανεικός.

"Το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια του μάνατζερ μου. Ελπίζω όλες οι πλευρές να έρθουν σε συμφωνία, είτε για μεταγραφή, είτε ακόμη και για δανεισμό αν χρειαστεί. Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το 2023.

Οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι πολύ πιο ευχάριστες για μένα και για την οικογένειά μου. Όταν η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, τότε κι εγώ μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο.

Ο καιρός είναι όμορφος, οι κόρες μου μπορούν να πηγαίνουν στην παραλία ή στην παιδική χαρά. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Βέλγιο. Αν πρέπει να γυρίσω, τότε η οικογένειά μου δεν θα έρθει ξανά μαζί μου", δήλωσε ο Μίκαελ Κρμέντσικ για την επιθυμία του για παραμονή στον ΠΑΟΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags