Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τιερί Ανρί: Αποκάλυψη - σοκ από τεράστιο αστέρα του παρελθόντος - "Οι οπαδοί του ΠΑΟ μου έκαναν ήχους..."
| 2021-04-03 20:20:00

Αποκάλυψη - σοκ από τεράστιο αστέρα των γηπέδων - "Οι οπαδοί του ΠΑΟ μου έκαναν ήχους μαϊμούς..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη - σοκ από τεράστιο αστέρα των γηπέδων - "Οι οπαδοί του ΠΑΟ μου έκαναν ήχους μαϊμούς..."

Σε μια είδηση που προκαλεί σίγουρα ντροπή προχώρησε ο πρώην σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Παναθηναϊκός - Τιερί Ανρί: Η είδηση ότι ο Γάλλος πρώην επιθετικός έκλεισε τους λογαριασμούς του γιατί θεωρεί ότι είναι χώροι που εκδηλώνονται ρατσιστικές επιθέσεις, προκάλεσε σάλο στην Αγγλία. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Άρσεναλ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mail όπου θυμήθηκε τον αγώνα με τους Πράσινους το 2002 (2-2) και όχι για καλό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση στο "Απ. Νικολαΐδης" για τους ομίλους του Champions League, στις 20 Οκτωβρίου, όταν ο σούπερ σταρ των "κανονιέρηδων" είχε σκοράρει υπήρξαν αρκετοί οπαδοί του "Τριφυλλιού" έκαναν ήχους... μαϊμούς.

"Σκεφτόμουν όταν έφευγα από το Μεστάγια μετά από ένα ματς με τη Βαλένθια: έπρεπε να πω ότι δέχτηκα ρατσιστική επίθεση; Κάποιοι θα σκέφτονταν ότι το ανέφεραν επειδή χάσαμε. Αλήθεια, όμως; Μετά σκόραρα ένα γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και στάθηκα μπροστά από τους οπαδούς τους, με κατεβασμένους τους αγκώνες μου και με στωικό βλέμμα. Μου έκαναν ήχους μαϊμούς όλη την ώρα. Δέχτηκα κριτική για τον πανηγυρισμό μου, παρότι εξήγησα γιατί επέλεξα αυτό τον τρόπο. Μετά από αυτό αναρωτήθηκα: δεν μπορεί αυτό να είναι σωστό", είπε ο Τιερί Ανρί για το Παναθηναϊκός - Άρσεναλ του 2002.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags