Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το παίρνει πάνω του ο Ντρεοσί - Παλεύει για σούπερ deal - "Ψήφισε" Παναθηναϊκό η ταλεντάρα!
| 2021-04-06 17:30:00

Το παίρνει πάνω του ο Ντρεοσί - Παλεύει για σούπερ deal - "Ψήφισε" Παναθηναϊκό η ταλεντάρα!

Sportdog Team
Το παίρνει πάνω του ο Ντρεοσί - Παλεύει για σούπερ deal - "Ψήφισε" Παναθηναϊκό η ταλεντάρα!

Ο Γάλλος Τεχνικός Διευθυντής του Τριφυλλιού επιχειρεί το μεγάλο κόλπο με παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου. Πώς μπορεί να πετύχει συμφωνία, ποιος ο σύμμαχός του και γιατί ο ποδοσφαιριστής "ψηφίζει" Παναθηναϊκό!
 

Παναθηναϊκός: Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει στον Παναθηναϊκό η εξαιρετική παρουσία του Σεχ Νιάς στην ομάδα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος γίνεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι, δικαιολογώντας απόλυτα το γιατί η Λιλ δεν διαπραγματευόταν καμία οψιόν αγοράς με τους «πράσινους» τον Γενάρη.

Το καλοκαίρι ο παίκτης βάσει συμβολαίου επιστρέφει στη Γαλλία, εκεί όπου θα αξιολογηθεί. Φυσικά, το να παραμείνει στην Λιλ κρίνεται δύσκολο. Η γαλλική ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ligue 1, έχει βλέψεις για τα επόμενα χρόνια στο ChampionsLeague και το να δώσει τόσο άμεσα το… χρίσμα στον Νιάς, φαντάζει το λιγότερο πιθανό σενάριο.

Το Sportdog ας έχει μεταφέρει το ρεπορτάζ για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Ο Πιέρ Ντρεοσί θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στην Αθήνα. Ο δίαυλος επικοινωνίας με την Λιλ είναι καλός και ενδεχομένως, αυτό να παίξει το ρόλο του.

Ένας σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια του «τριφυλλιού», πάντως, είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Νιάς δεν είναι απλά ότι περνάει καλά στη χώρα μας. Το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι ότι εξελίσσεται αγωνιστικά. Και επειδή έχει μεγάλες βλέψεις για την καριέρα του, το να προοδεύει ως παίκτης είναι το σημαντικότερο για τον ίδιο στην παρούσα φάση. Γι' αυτό ψηφίζει… δαγκωτό Ελλάδα. Ειδικά αν ο Παναθηναϊκός βγει στην Ευρώπη, θα αυξήσει αυτόματα τις πιθανότητές του να επεκτείνει τον δανεισμό του 21χρόνου χαφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags