Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τρελάθηκε ο Μαρτίνς με φοβερές ατάκες - "Το πήραμε γιατί..." - Που το αφιέρωσε και τι είπε για τον κόσμο
| 2021-04-11 22:18:00

Τρελάθηκε ο Μαρτίνς με φοβερές ατάκες - "Το πήραμε γιατί..." - Που το αφιέρωσε και τι είπε για τον κόσμο

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Μαρτίνς με φοβερές ατάκες - "Το πήραμε γιατί..." - Που το αφιέρωσε και τι είπε για τον κόσμο

Περήφανος και σε... πελάγη ευτυχίας ήταν ο Πορτογάλος προπονητής μετά την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του. Παράλληλα στις δηλώσεις του ανέλυσε τον λόγο που Πειραιώτες έφτασαν στον τίτλο, ενώ έκανε αναφορά και στον κόσμο της ομάδας που, όπως είπε, έλειψε πολύ την φετινή χρονιά

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Άκρως ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν η καλύτερη ομάδα με διαφορά.

"Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα κι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Το φετινό ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί μας έλειψε ο κόσμος μας. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο, με μεγάλη διαφορά. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτός ο τίτλος δείχνει την αξία μας και είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα ανέφερε: "Θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά και να δίνουμε ωραία εικόνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε ή να μεγαλώσουμε τη διαφορά, γιατί αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα με απόλυτα δίκαιο τρόπο".

Για την είσοδο του Χασάν αντί του Μπα είπε: "Δεν νομίζω πως οφείλεται σε αυτή την αλλαγή η νίκη μας. Αρχίσαμε καλά, αλλά σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και πριν την αλλαγή. Η ομάδα μας και πριν την αλλαγή είχε φάσεις κι αυτό που μας έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα", είπε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags