Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Διούδης; Γι’ αυτό "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - Με ποιον τα... πήραν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-12 16:27:00

Ποιος Διούδης; Γι’ αυτό "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - Με ποιον τα... πήραν! (Vid)

Ποιος Διούδης; Γι’ αυτό "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - Με ποιον τα... πήραν! (Vid)

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό με 3-1, αλλά δεν στάθηκαν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο σε κάτι που ενόχλησε πολλούς στην ομάδα και προκάλεσε απορίες. Το Sportdog έχει το ρεπορτάζ...
 

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό υπάρχει απογοήτευση για την ήττα στο ντέρμπι, όπως άλλωστε είναι λογικό. Κυρίως, διότι ο Παναθηναϊκός όσο έπαιζε με 11 παίκτες κοίταζε στα μάτια τον Ολυμπιακό, δείχνοντας μάλιστα ότι μπορεί να καταστεί απειλητικός στις αντεπιθέσεις.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ του Sportodg, αναφέραμε ότι άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» στήριξαν τον Σωκράτη Διούδη. Μάλιστα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αποδεικνύοντας το γιατί είναι αρχηγός, βγήκε μπροστά και επέμεινε να κάνει εκείνος δηλώσεις στο συνδρομητικό και ν' αναλάβει την ευθύνη. Παρότι, αρχικά, ήταν να πάει άλλος παίκτης του «τριφυλλιού» για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις.

Κάτι που συζητούσαν στον Παναθηναϊκό μετά το φινάλε του ντέρμπι, πάντως, ήταν τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε το VAR. Η ομάδα δηλαδή, με βάση τις αρχικές αποφάσεις του διαιτητή, θα είχε μείνει πίσω στο σκορ με γκολ οφσάιντ και, θα είχε δεχθεί αδικαιολόγητα κίτρινη για θέατρο ο Μακέντα, ενώ θα είχε μετρήσει και το γκολ με το χέρι του Χασάν. Οι άνθρωποι που συλλόγου η αλήθεια είναι, πως απορούσαν με αρκετές από τις αποφάσεις του ρέφερι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς πλάνο στο Καραϊσκάκη - Διαφορά 30 βαθμών με Ολυμπιακό - Μεγάλος κίνδυνος για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags