Facebook Pixel ΑΕΚ: Γεμάτο το... απουσιολόγιο παρά την μια επιστροφή στην ΑΕΚ - Τι σκέφτεται ο Χιμένεθ
| 2021-04-14 18:07:00

Γεμάτο το... απουσιολόγιο παρά την μια επιστροφή στην ΑΕΚ - Τι σκέφτεται ο Χιμένεθ

Sportdog Team
Γεμάτο το... απουσιολόγιο παρά την μια επιστροφή στην ΑΕΚ - Τι σκέφτεται ο Χιμένεθ

Με πολλές δυσκολίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Ένωσης εν όψει της του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση της Τετάρτης έγινε με δέκα ποδοσφαιριστές απόντες λόγω τραυματισμών, με τον Μανόλο Χιμένεθ να προσπαθεί να σκεφτεί πως θα διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση

ΑΕΚ: Με πολλές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τον Αστέρα για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Super League. Συγκεκριμένα από την προπόνηση της Τετάρτης (14/4) έλειπαν οι: Νταντσένκο, Μπακάκης, Λάτσι, Χνιντ, Ραντόνια, Χριστόπουλος (που έκαναν ατομικά), ο Λόπες, Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος (που έκαναν θεραπεία αλλά αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς από την Πέμπτη) και ο Σάκχοφ (που ταλαιπωρήθηκε ξανά από κορωνοϊό), φτάνοντας τον αριθμό των απόντων στους 10.

Στα θετικά της ημέρας ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις του Μαχαίρα, που είχε πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που τον κάνει να τίθεται στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags