Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κράξιμο και τρολάρισμα: «Ολυμπιακοί έγιναν ΠΑΟΚτσήδες! Τί κάνεις ρε Μαρτίνς;» Καρφί για Μπουχαλάκη
| 2021-04-18 22:10:00

Κράξιμο και τρολάρισμα: "Ολυμπιακοί έγιναν ΠΑΟΚτσήδες! Τί κάνεις ρε Μαρτίνς;" Καρφί για Μπουχαλάκη

Sportdog Team
Κράξιμο και τρολάρισμα: "Ολυμπιακοί έγιναν ΠΑΟΚτσήδες! Τί κάνεις ρε Μαρτίνς;" Καρφί για Μπουχαλάκη

Ανάμεικτα συναισθήματα από τους Ολυμπιακούς μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. "Θα πάει η διαφορά από τους 25 στους 22 ξέρω γω, σε τελειωμένο πρωτάθλημα και κάποιοι βρίζετε την ομάδα γιατί; Γιατί θα γράφουν οι παοκτζηδες σχόλια στο Facebook; Ήμαρτον..."

Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη ήττα (2-0) του φέτος στο πρωτάθλημα και οι φίλοι των Πειραιωτών υποδέχτηκαν με ανάμεικτα συναισθήματα το αρνητικό αποτέλεσμα.

Τα μηνύματα στη σελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο Facbook, δείχνουν, ότι άλλοι δικαιολόγησαν την ομάδα πιστώνοντας το γεγονός, ότι έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα, άλλοι έκραξαν Μαρτίνς, ενώ υπάρχει και τρολάρισμα ανάμεσα στα σχόλια. Για παράδειγμα φίλος του Ολυμπιακού τρολάρει με την έρευνα του Open, λέγοντας ότι με την ήττα 1 εκατ.οπαδοί του Ολυμπιακού έγιναν ΠΑΟΚτσήδες.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που συγκεντρώσαμε:

Μαρτινς πολλα συγχαρητηρια παντα τετοια νοοτροπια ωραια...

Ο τίτλος κρίθηκε νωρίς.Ίσως αυτό μας έκανε να δείξουμε μία μικρή χαλάρωση.Μπορούμε να ρεφάρουμε με μία επιβλητική εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου εφόσον είμαστε εμείς με τις μπουγάτσες στον τελικό.

Κλασική μπλαζέ ήττα παραλίας του στυλ ωχχχ έχει και άλλα παιχνίδια για να τελείωσει το πρωτάθλημα πού έχει κριθεί, αν μπορούσαν να εκλείψουν τέτοιες εμφανίσεις θα ήταν ότι το καλύτερο, Κύπελλο τώρα και όλα κομπλέ!

Να βαζει 2η ομαδα ο μαρτινς απο εδω κ περα. Ειναι ταλαιπωρημενοι αρκετοι παικτες, κ πρεπει να δουμε κ τους αλλους. Πχ να μεινει 3ος ο καιπερς? Απο τους μονους που εχω παραπονο ειναι ο ρεμπτσιουκ κ ο ανδρουτσος. Στην ηλικια τους επρεπε να σκιζονται.

Να μην παραχαλαρωσουν και χασουμε το κυπελο,οπως στο βολλευ!

Μπράβο ρε Μάρτιν την επόμενη δωστούς καμία βδομάδα ρεπόνα γυρίσουν με σαγιονάρες και μαγιόΚάποιος να τον ξυπνήσει στο πάγκο τελείωσε ο αγώνας να του πει κάποιος

Εξασφαλίσαμε το πρωτάθλημα αλλά οι εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο είναι UNACCEPTABLE !

Οχι ρε φιλε τωρα συμφωνα με νεα ερευνα του οπεν μολις χασαμε 1 εκατομυριο Ολυμπιακους που γινανε παοκτζηδες

Ένα αδιάφορο ματς σήμερα! Και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι. Πάμε δυνατά για το κύπελλο

Αγγαρεία κάναμε αδέρφια δεν πειράζει!!πρεπει να κάνουμε και καμία ήττα που και που!

Αν θέλετε μια ομάδα που μόνο κερδίζει, πάτε να παίξετε προ.

Πολύ κακή διαχείριση υλικού, και συστήματος, αδιαφορία σαν να τελείωσαν όλα, και απαράδεκτη εμφάνιση Πρωταθλητή μόλις μιας εβδομάδας.

Θα πάει η διαφορά από τους 25 στους 22 ξέρω γω, σε τελειωμένο πρωτάθλημα και κάποιοι βρίζετε την ομάδα γιατί;Γιατί θα γράφουν οι παοκτζηδες σχόλια στο Facebook?Ήμαρτον...

Οταν το ενδιαφερον ειναι μονοπλευρο τοτε ειναι λογικο να ερθει μια ηττα (διχως κανενα κοστος) ωστοσο ειναι να απορει κανεις ποιος απο το τμημα σκαουτινγκ της ομαδας εφερε τετοιο αριστερο μπακ..Επισης κατι που κανεις δεν λεει αλλα το βλεπουμε και κανει μπαμ ειναι οτι ο Μπουχαλακης καλος χρυσος εργατης αλλα δεν κανει για 11αδα στην ομαδα μας...Το γκολ κοντρα στον Αρη τον σωζει μεχρι στιγμης...Και για το τελος θελω να πω οτι αν στην διοικηση ειναι σωστοι στο τελος του δανεισμου του να ζητησουν απο την PSV να κλεισει τα αεροπορικα του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος ο Εμβιλά, δεν "τράβηξε" ο Φορτούνης - Γι' αυτό έβγαλε Μασούρα, χωρίς μυαλό ο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags