Facebook Pixel Εθνική Ελπίδων - Γιάννης Γκούμας: Eξέφρασε την επιθυμία του να μη συνεχίσει «στο τιμόνι» της
| 2021-04-19 13:48:00

Έσκασε τώρα: "Τελείωσε" Έλληνας προπονητής - Έφυγε μόνος πριν τον διώξουν!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: "Τελείωσε" Έλληνας προπονητής - Έφυγε μόνος πριν τον διώξουν!

Σε επαφή που είχε με τον τεχνικό διευθυντή, ζήτησε από μόνος του να αποχωρήσει από την ομάδα, αν και είναι ο μακροβιότερος προπονητής που πέρασε ποτέ από τον συγκεκριμέο πάγκο - Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Εθνική Ελπίδων - Γιάννης Γκούμας: Την επιθυμία του να μη συνεχίσει «στο τιμόνι» της Εθνικής Ελπίδων, εξέφρασε ο Γκούμας στον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κ. Κωνσταντινίδη, με τον τελευταίο να αποδέχεται την παραίτηση του 45χρονου τεχνικού. Αξίζει να σημειωθεί πως επρόκειτο για τον μακροβιότερο τεχνικό στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος θέλει να αναζητήσει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της Εθνικής το αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία δίχως τέρμα με την Κύπρο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:



Με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας U21 κ. Γ. Γκούμα συναντήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. Κ. Κωνσταντινίδης. Συζητώντας θέματα που αφορούν στην ομάδα, ο κ. Γκούμας εξέφρασε την επιθυμία του να μη συνεχίσει «στο τιμόνι» της Εθνικής Ελπίδων.

Η συζήτηση που είχαν οι δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές έγινε σε κλίμα ομοθυμίας και η απόφαση του κ. Γκούμα έγινε σεβαστή και αποδεκτή από τον κ. Κωνσταντινίδη. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Γκούμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Μίλησα με τον κ. Κωνσταντινίδη και του εξέφρασα την επιθυμία μου να μη συνεχίσω στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, επιθυμία που έγινε σεβαστή από την πλευρά του. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εργαστώ στις εθνικές ομάδες, ωστόσο ένιωσα ότι ο κύκλος αυτός έχει κλείσει και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να ζήσω την καθημερινή εργασία ως προπονητής, αναλαμβάνοντας κάποια ομάδα. Τα χρόνια που πέρασα στην Εθνική Νέων και στην Εθνική Ελπίδων ήταν σημαντικά, έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλες τις πλευρές, γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας και τους τεχνικούς διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκα, όπως επίσης τα τεχνικά και τα ιατρικά teams που ήταν δίπλα μου και όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας με τους οποίους είχαμε μικρότερη ή μεγαλύτερη συνεργασία. Εύχομαι στις μικρές εθνικές να συνεχίσουν με επιτυχίες και να τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης εύχομαι Καλή Επιτυχία στη νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο. υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να δούμε την Εθνική μας Ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags