Facebook Pixel European Super League: "Βόμβα" από τον πρόεδρο της UEFA για τη Super League - Τιμωρία-κόλαφος στους παίκτες!
| 2021-04-19 16:33:00

"Βόμβα" από τον πρόεδρο της UEFA για τη Super League - Τιμωρία-κόλαφος στους παίκτες!

Sportdog Team
"Βόμβα" από τον πρόεδρο της UEFA για τη Super League - Τιμωρία-κόλαφος στους παίκτες!

Ο πόλεμος ανάμεσα στην UEFA και τις ομάδες που αποφάσισαν να ιδρύσουν τη δική τους ευρωπαϊκή λίγκα μόλις ξεκίνησε και το ποδόσφαιρο δεν θα είναι αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

European Super League: Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, διεμήνυσε ότι οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή Super League θα υποστούν κυρώσεις και σε διεθνές επίπεδο, καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε Μουντιάλ και Euro!

Πρόκεται για ένα εφιαλτικό σενάριο για τους ποδοσφαιρόφιλους μιας και σε περίπτωση που η κόντρα φτάσει στα άκρα και η τιμωρία εφαρμοστεί, οι δύο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις θα δειξάγονται χωρίς τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

«Οι παίκτες που θα παίξουν στη Super League δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Euro. Δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες», είπε ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA και συμπλήρωσε:

«Η Super League είναι μια απαίσια πρόταση, οι λίγες συμμετέχουσες ομάδες τροφοδοτούνται από απληστία. Η Super League είναι απλά ένα θέμα χρημάτων, τη στιγμή που η UEFA επανεπενδύει το 90% των κερδών της στο ποδόσφαιρο. Η Super League υποτιμά και προσβάλει όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, και δεν θα τους αφήσουμε να μας το στερήσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags