Facebook Pixel European Super League: Χαμός στα εγχώρια πρωταθλήματα λόγω European Super League - Παίρνουν τίτλο οι… απίθανοι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-19 16:59:00

Χαμός στα εγχώρια πρωταθλήματα λόγω European Super League - Παίρνουν τίτλο οι… απίθανοι!

Χαμός στα εγχώρια πρωταθλήματα λόγω European Super League - Παίρνουν τίτλο οι… απίθανοι!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα πρωταθλημάτα των ομάδων που έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν την Super League, τη νέα διοργάνωση που έρχεται να διαταράξει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

European Super League: Από τη στιγμή που όσες ομάδες λάβουν μέρος σε αυτό θα αποβληθούν από τα πρωταθλήματα τους, το sportdog σας παρουσιάζει το πως θα ήταν η κατάταξη στα τρία πρωταθλήματα που έχουν αντίστοιχα αυτές τις ομάδες, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει ντόμινο αλλαγών και εξελίξεων.

Ξαφνικά, Λέστερ, Σεβίλλη και Αταλάντα θα γίνουν τα φαβορί για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της χώρας τους. Για την ακρίβεια στην Ισπανία θα γίνει πρόωρη στέψη, με την Σεβίλλη να είναι στο +15 από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ Λέστερ και Γουέστ Χαμ έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά. Όσον αφορά την Ιταλία η Αταλάντα θα έχει τον πρώτο λόγο και από κοντά θα είναι Νάπολι και Ρόμα.

Premier League

Η Premier League έχει τις... μισές ομάδες της νέας διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα με τα υψηλότερα τηλεοπτικά συμβόλαια θα... διαλυθεί! Εάν αποβληθούν λοιπόν η Μάντσεστερ Σίτι (1η), η Γιουνάιτεντ (2η), η Τσέλσι (5η), η Λίβερπουλ (6η), η Τότεναμ (7η) και η Αρσεναλ (9η) τότε η βαθμολογία στην πρώτη 6αδα θα έχει ως εξής:

Λέστερ 56 βαθμούς
Γουέστ Χαμ 55 βαθμούς
Εβερτον 49 βαθμούς
Λιντς 45 βαθμούς
Αστον Βίλα 44 βαθμούς
Γουλβς 41 βαθμούς

La Liga

Και στην Ισπανία οι αλλαγές θα είναι ηχηρές, από τη στιγμή που είναι μια ανάσα από το να φύγουν τα τρία μεγαλύτερα brand names και οι ομάδες που τώρα βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Εάν αποχωρήσουν η βαθμολογία στην πρώτη πεντάδα θα είναι η εξής: 

Σεβίλλη 64 βαθμούς
Βιγιαρεάλ 49 βαθμούς
Μπέτις 48 βαθμούς
Σοσιεδάδ 47 βαθμούς
Γρανάδα 39 βαθμούς

Serie A

To ίδιο ισχύει και για την Ιταλία με την πιθανή αποχώρηση της πρωτοπόρου Ίντερ, της δεύτερης Μίλαν, αλλά και της 4ης Γιουβέντους. Πάλι πρόκειται για τα πιο ηχηρά ονόματα της Serie και η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής στην πρώτη πεντάδα:

Aταλάντα 64 βαθμούς
Νάπολι 60 βαθμούς
Λάτσιο 58 βαθμούς
Ρόμα 54 βαθμούς
Σασουόλο 46 βαθμούς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags