Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τεράστια… ζόρια για Σβάρνα, «εξαφάνισαν» τον Γκαρσία - Φουριόζος και στο Φάληρο ο Γαλανόπουλος
| 2021-04-25 21:46:00

Τεράστια… ζόρια για Σβάρνα, «εξαφάνισαν» τον Γκαρσία - Φουριόζος και στο Φάληρο ο Γαλανόπουλος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστια… ζόρια για Σβάρνα, «εξαφάνισαν» τον Γκαρσία - Φουριόζος και στο Φάληρο ο Γαλανόπουλος

Τα πολλά προβλήματα της ΑΕΚ στην άμυνα, ο Τσιγκρίνσκι που ξεχώρισε και τι συνέβη με τον Λιβάι Γκαρσία. Άργησε πολύ να μπει στο Γ. Καραϊσκάκης και όταν πέρασε στο ντέρμπι, βοήθησε ελάχιστα…

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε νικητές του πρωταθλητές με σκορ 2-0.

Αθανασιάδης: Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε περισσότερη πίεση, καθώς με την είσοδο Ελ Αραμπί και Μπρούμα ο Ολυμπιακός έγινε αισθητά πιο απειλητικός. Στο γκολ του Μπρούμα οι παίκτες των γηπεδούχων τον βάζουν ανάμεσα και δεν του αφήνουν περιθώρια αντίδρασης.

Λόπες: Ισορροπημένο παιχνίδι από τον Πορτογάλο μπακ. Δεν υπερέβαλλε στις προωθήσεις, έχοντας παράλληλα το νου του στο αμυντικό σκέλος.

Σβάρνας: Δεν τα πήγε καλά ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης. Με το που πέρασε στο ματς ο Ελ Αραμπί του έκανε... δύσκολη τη ζωή, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες πέριξ της "κιτρινόμαυρης" περιοχής.

Τσιγκρίνσκι: Ο καλύτερος από την τριάδα των στόπερ της ΑΕΚ. Ψύχραιμος, με καλές τοποθετήσεις, έδειξε ότι η εμπειρία πάντα μπορεί να παίξει ρόλο.

Νεντελτσεάρου: Στην ίδια κατηγορία με τον Σβάρνα. Κακό βράδυ για τον Ρουμάνο, ο οποίος έχασε φάσεις ακόμα και στον αέρα που είναι (θεωρητικά) το δυνατό του σημείο. Κάνει τραγικό λάθος στο δεύτερο γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις.

Βασιλαντωνόπουλος: Είχε δυο πρόσωπα. Επιθετικά, ήταν πάρα πολύ καλός, έχοντας εκτός από πολλά ανεβάσματα και ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα σκόραρε κιόλας, με το τέρμα του να ακυρώνεται ορθώς σαν οφσάιντ. Αμυντικά από την άλλη, αντιμετώπισε αρκετά θέματα.

Γαλανόπουλος: Όπως έχουμε επαναλάβει, φουριόζος έχει επιστρέψει ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ και το απέδειξε ξανά στο Φάληρο. Δείχνει πολύ βελτιωμένος στο επιτελικό κομμάτι, όντας άλλωστε ανέκαθεν καλός ανασταλτικά. Βοήθησε και στην κυκλοφορία της μπάλας σημαντικά.

Μάνταλος: Αν μη τι άλλο δραστήριος. Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης. Επιδίωξε πολλές φορές να παίξει κάθετα, καταφέρνοντας να βγάλει σε καλή θέση τους συμπαίκτες αρκετά συχνά.

Σιμάνσκι: Αξιοπρεπής εμφάνιση από τον Ουκρανό χαφ που έριξε πολύ τρέξιμο και έδωσε μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε καλύτερα απ' ότι στο δεύτερο.

Αλμπάνης: Βρήκε αρκετό χώρο στο πρώτο μέρος, δίχως πάντως να καταφέρει να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Παρότι είχε όρεξη να δώσει πράγματα, τελικώς, δεν κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ανσαριφάρντ: Δεν πήρε πολύ μπάλα στην επίθεση, βοηθώντας ωστόσο σημαντικά στο μαρκάρισμα των στόπερ του Ολυμπιακού. Στις λίγες φάσεις που του παρουσιάστηκαν, δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Σα.

Γκαρσία: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή, σε ένα χρονικό σημείο που η ΑΕΚ αναζήτησε την ισοφάριση. Δεν βρήκε χώρους, μιας και ο Ολυμπιακός πήρε καλό βαθμό στην αντιμετώπισή του.

Σάκχοφ: Το διάστημα που έλλειψε λόγω κορωνοϊού τον επηρέασε κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο.

Κρίστιτσιτς: Προσπάθησε να βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κυρίως κομμάτι ο Σέρβος, έχοντας μάλιστα και ένα καλό σουτ προς το τέλος του αγώνα.

Τάνκοβιτς: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Μιτάι: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από ΑΕΚ για Λουτσέσκου - "Χουνέρι" Ρέμπε σε ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο - Άκυρο στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags